X

Erdogan încă mai aşteaptă răspunsuri din partea lui MBS în cazul Khashoggi

Turcia așteaptă ca prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, să ofere detalii în cazul asasinării jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a fost ucis în consulatul saudit de la Istanbul, a declarat președintele turc Tayyip Erdogan, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit mediafax.

“Prințul saudit a spus că va clarifica incidentul și va face ce e necesar. Așteptăm cu răbdare”, a declarat Erdogan, fiind citat de mai multe publicații din Turcia.

Citeşte şi: Un tânăr român a ridicat în picioare Parlamentul britanic – VIDEO

Jamal Khashoggi, editorialist al cotidianului The Washington Post și un critic acerb al prințului moștenitor al Arabiei Saudite, a fost ucis după ce a intrat în Consulatul saudit de la Istanbul. Președintele turc a acuzat recent că asasinarea acestuia a fost ordonată la “cel mai înalt nivel”.

Rămășițele acestuia nu au fost găsite încă și nu există nicio confirmare privind persoana care a ordonat asasinarea jurnalistului.

Citeşte şi: RĂZBOI în Fâşia Gaza! Sute de rachete trase spre Israel, care dă o replică nimicitoare – VIDEO

Erdogan consideră că vinovații se află cu siguranță printre cei 18 suspecți.

Sâmbătă, președintele turc a informat că Turcia a trimis autorităților din Arabia Saudită, SUA, Marea Britanie, Franța și Germania mai multe înregistrări despre care Ankara susține că oferă detalii despre uciderea dizidentului saudit.

Tags: Arabia sauditaJamal KhashoggiMohammed bin SalmanRecept Tayyip Erdoganturcia
Categorii: Sinteze