Ex-socialiștii se dau acum mari europeni. Cetățenii trebuie să vadă adevărul

Publicat:

‘Ex-socialiștii se dau acum mari europeni’. PAS îi sfătuieşte pe cetățeni trebuie să vadă adevărul

Există anumiți candidați și anumite partide care zeci de ani au fost socialiști, comuniști, iar acum se dau mari europeni.

Citeşte şi: Un deputat al Dumei de Stat cere lovirea țintelor NATO din Marea Neagră – Stiripesurse.md


Despre aceasta spune deputatul PAS Vasile Grădinaru, care speră că cetățenii Republicii Moldova sunt suficient de inteligenți și vor înțelege care sunt cu adevărat partidele proeuropene, transmite TVR Moldova.

“Sunt anumite partide și anumiți candidați care zeci de ani au fost socialiști, comuniști, pro-Est, mergeau la proteste împotriva Uniunii Europene, dar iată că se dau mari europeni acum, care sunt finanțați de companii de construcții, care știm care e schema pusă la cale și tindem să credem că sunt exact aceleași mijloace prin care este finanțat.

Tot ceea ce noi trebuie să știm și să înțelegem că oamenii ar trebui să distingă adevărul de minciună și, respectiv, să înțeleagă care sunt partidele proeuropene și să meargă pe aceste partide proeuropene pentru că doar ele pot aduce bunăstare, pot aduce proiecte în localitățile în care sunt, doar ele pot aduce respectarea drepturilor și libertăților în R. Moldova și integrarea în Uniunea Europeană”, a declarat deputatul PAS Vasile Grădinaru, în platoul emisiunii “Punctul pe AZi”.

“Ceea ce s-a întâmplat pe aspectul de dosar penal în situația cu Arina Spătaru este bine că a fost documentat acest lucru și vin cu un apel către toată lumea care este abordată de către criminal, în sensul implicării lor în anumite fapte ilegale, să conlucreze cu organele de anchetă și să fie demascate cât mai multe acțiuni de genul acesta pentru ca să fie documentate și să fie trimise în instanța de judecată.

‘Ex-socialiștii se dau acum mari europeni’. PAS îi sfătuieşte pe cetățeni trebuie să vadă adevărul

Asemenea probe sunt foarte scumpe, ele demască metodele și mijloacele prin care acest criminal încearcă să influențeze politicul din Republica Moldova, de la nivel local la cel național, își propune să creeze și să finanțeze partide așa-numite proeuropene, iar scopul lor e să decredibilizeze parcursul european și ceea ce înseamnă proiectul european. Unele sunt deschise, altele mai ascunse.

Eu sper că cetățenii Republicii Moldova sunt suficient de inteligenți și vor înțelege care sunt cu adevărat proeuropene și care nu, și vor încerca să oprească acest fenomen de corupere a alegătorului în Republica Moldova”, adaugă deputatul.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Soţia premierului spaniol este citată într-un dosar de corupţie

Soţia premierului spaniol este citată într-un dosar de corupţie Aflată în mijlocul unui dosar de corupţie şi trafic de influenţă, Begona Gomez, soţia premierului spaniol...

A ucis o femeie cu toporul. Ucigașul a fost condamnat la 18 ani de pușcărie

A ucis o femeie cu toporul. Ucigașul a fost condamnat la 18 ani de pușcărie Un bărbat din Edineț a fost condamnat la 18 ani...

Chinezii trec în ‘alt film’: Un sistem creier-pe-cip, compus dintr-un organoid cerebral şi un cip

Chinezii trec în 'alt film': Un sistem creier-pe-cip, compus dintr-un organoid cerebral şi un cip O echipă de oameni de ştiinţă chinezi a conceput un...

Ne așteaptă zile de foc! Alertă meteo în Moldova

Ne așteaptă zile de foc! Alertă meteo în Moldova În următoarele zile, ne așteaptă zile de foc. Meteorologii au emis o avertizare Cod galben...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.