X

Exerciţiu militar antitero comun Rusia-Pakistan

Un exerciţiu militar antiterorist comun de două săptămâni, cu numele de cod “DRUZBA 2017”, între forţele speciale pakistaneze şi armata rusă a început în Rusia la Mineralnîe Vodî (nordul Caucazului), a anunţat luni armata pakistaneză, citată de agenţia Xinhua, potrivit agerpres.

La ceremonia de deschidere au participat ofiţeri de rang înalt ai forţelor speciale din ambele ţări, a precizat într-un comunicat serviciul mass-media al armatei, Inter-Services Public Relations.

Exerciţiul comun se va concentra asupra operaţiunilor de combatere a terorismului, de salvare şi eliberare a ostaticilor şi de cercetare, a declarat armata pakistaneză.

Exerciţiul comun va consolida legăturile militare dintre cele doua ţări, împărtăşind experienţa armatei pakistaneze în lupta împotriva terorismului, potrivit comunicatului.

Este pentru a doua oară într-un an când Pakistanul şi Rusia organizează exerciţii militare comune. Un contingent de 100 de militari ruşi a participat la exerciţii comune în Pakistan în septembrie anul trecut.

Tags: caucazDRUZBA 2017Mineralnîe Vodîpakistanrusia
Categorii: Știrile zilei