Explozia de la Leicester : Cinci morți, cinci persoane spitalizate și mai mulți dispăruți

Publicat:

Salavatori au scos luni încă un cadavru dintre dărâmăturile imobilului pulverizat duminică de o explozie la Leicester, bilanţul acestui sinistru – de origine încă nedeterminată – crescând astfel la cinci morţi, scrie AFP.

După ce a anunţat patru decese luni, poliţia din acest oraş din centrul Angliei a anunţat al cincilea mort luni după-amiaza, conform news.ro.


De asemenea, alte cinci persoane erau spitalizate, dintre care una prezintă răni grave, a adăigat poliţia.

Citește și : Poliţia slovacă a deschis o anchetă privind asasinarea jurnalistului Jan Kuciak

Mai multe persoane sunt în continuare date dispărute, însă operaţiunile în vederea găsirii unor eventuali supravieţuitori au fost suspendate, din cauza unor îngrijorări cu privire la integritatea unei clădiri vecine, a precizat poliţia.

În ceea ce priveşte cauzele exploziei, ”va trebui, poate, să aşteptăm câteva zile înainte să putem să le stabilim”, a declarat pentru AFP şeful pompierilor Matt Cane.

Un reprezentant al poliţiei, superintendentul Shane O’Neill, a anunţat că ”circusmtanţele incidentului” nu sunt ”în acest stadiu” ”legate de terorism”.

La faţa locului, echipe lucrau la strângerea dărâmăturilor cu ajutorul unui escavator şi luptau împotriva unor ”buzunare de incendiu” la nivelul parterului, a declarat Matt Cane.

”Avem un număr important de echipe de căutare şi salvare specializate care sunt sprijinite de doi câini de căutare”, a precizat el.

Clădirea devastată de explozie consta dintr-un local comercial la parter şi un apartament în duplex deasupra.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.