X

Explozie devastatoare în Moscova: Ofițer rus de rang înalt, rănit grav

Explozie devastatoare în Moscova: Ofițer rus de rang înalt, rănit grav

În dimineața zilei de 24 iulie, în nordul Moscovei, într-un automobil Toyota Land Cruiser Prado a luat foc un dispozitiv exploziv. Despre acest incident a informat Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei.
În urma incidentului, două persoane au fost rănite și transportate la spital, a informat reprezentanta Ministerului Afacerilor Interne, Irina Volk, pe Telegram.
Canalele rusești de Telegram scriu că în mașină se aflau un bărbat de 50 de ani și o femeie. Mash susține că explozia a avut loc la ora 6:30, șoferului i-au fost smulse picioarele, iar femeia are răni sfâșiate la față. În videoclipul de la locul incidentului erau multe mașini avariate.
„Moskovsky Komsomoleț” menționează numele bărbatului – Andrei Torgașov, și scrie că acesta „a servit într-una dintre unitățile militare secrete” și a participat la invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina.
La câteva ore după incident, Astra a scris că Torgașov este adjunctul șefului centrului de transmisie radio nr. 89 al centrului de comunicații prin satelit al Forțelor Armate ale Federației Ruse.
„Explozia din nordul Moscovei a avut loc într-un Toyota Land Cruiser, care aparține adjunctului șefului centrului de transmisie radio din unitatea militară 33790 din regiunea Moscovei, Andrei Torgașov. Conform datelor deschise, unitatea militară 33790 este centrul de comunicații prin satelit nr. 89 al Forțelor Armate ale Federației Ruse”, se arată în comunicat.
Tags: de rang înaltExplozie devastatoareîn MoscovaOfițer rusrănit grav
Categorii: ExterneȘtirile zilei