Explozie la o fabrică de ciocolată din Pennsylvania; doi morți și cel puțin 9 dispăruți

Publicat:

Două persoane au murit și cel puțin 9 sunt date dispărute după ce o explozie a zguduit vineri o fabrică de ciocolată din Pennsylvania, au anunțat autoritățile , informează mediafax.

Între șase și opt persoane au fost, de asemenea, transportate la spital în urma exploziei de la R.M. Palmer Company din West Reading, relatează NBC News.


Citește și : Zelenski le cere europenilor rachete cu rază de acţiune lungă şi avioane de luptă moderne

Un purtător de cuvânt al Spitalului Reading a declarat că 8 persoane au fost aduse la unitate. Una a fost transferată, două sunt în stare bună, iar celelalte au fost externate, a precizat Jessica Belzer.

Cauza exploziei este neclară, iar compania nu a comentat incidentul.

Imaginile postate pe rețelele de socializare arată flăcări masive care sfâșie clădirea și un nor de fum după sosirea pompierilor.

Primarul din West Reading, Samantha Kaag, a declarat că explozia a fost atât de puternică încât „a împins” o clădire din apropiere în față cu câțiva metri.

Citește și : Rusia nu îşi poate îndeplini angajamentele privind livrările de arme către India din cauza războiului

Richard M. Palmer Sr. a fondat compania în 1948, vânzând o mână de ciocolată, inclusiv iepurași. În prezent, R.M. Palmer Company are 850 de angajați și vinde peste 500 de produse de sezon, potrivit site-ului companiei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.