X

Explozie la o fabrică de ciocolată din Pennsylvania; doi morți și cel puțin 9 dispăruți

Două persoane au murit și cel puțin 9 sunt date dispărute după ce o explozie a zguduit vineri o fabrică de ciocolată din Pennsylvania, au anunțat autoritățile , informează mediafax.

Între șase și opt persoane au fost, de asemenea, transportate la spital în urma exploziei de la R.M. Palmer Company din West Reading, relatează NBC News.

Citește și : Zelenski le cere europenilor rachete cu rază de acţiune lungă şi avioane de luptă moderne

Un purtător de cuvânt al Spitalului Reading a declarat că 8 persoane au fost aduse la unitate. Una a fost transferată, două sunt în stare bună, iar celelalte au fost externate, a precizat Jessica Belzer.

Cauza exploziei este neclară, iar compania nu a comentat incidentul.

Imaginile postate pe rețelele de socializare arată flăcări masive care sfâșie clădirea și un nor de fum după sosirea pompierilor.

Primarul din West Reading, Samantha Kaag, a declarat că explozia a fost atât de puternică încât „a împins” o clădire din apropiere în față cu câțiva metri.

Citește și : Rusia nu îşi poate îndeplini angajamentele privind livrările de arme către India din cauza războiului

Richard M. Palmer Sr. a fondat compania în 1948, vânzând o mână de ciocolată, inclusiv iepurași. În prezent, R.M. Palmer Company are 850 de angajați și vinde peste 500 de produse de sezon, potrivit site-ului companiei.

Tags: ciocolatăexploziefabricaPennsylvaR.M. Palmer Company
Categorii: Știrile zilei