Explozie necontrolată în faţa unei biserici mexicane! Cel puţin opt oameni au murit! (VIDEO)

Publicat:

O explozie a artificiilor în cursul unei procesiuni religioase a făcut marţi cel puţin opt morţi şi peste 50 de răniţi la intrarea într-o biserică, la 145 de kilometri de Ciudad de Mexico, potrivit autorităţilor locale, transmite AFP, potrivit agerpres.

Explozia s-a produs în zorii zilei în faţa bisericii din Tequisquiapan, în statul Queretaro (centru), unde locuitorii organizaseră o procesiune.


Citeşte şi: Vot de neîncredere pentru May în propriul partid

“Ceva a funcţionat prost şi a explodat”, a declarat presei responsabilul serviciilor de urgenţă din acest stat, precizând că doi copii în vârstă de 11 şi 12 ani şi-au pierdut viaţa.

O înregistrare video care circulă pe reţelele sociale arată mai mulţi pelerini care se îndreaptă pe muzică spre intrarea în biserică şi la un moment dat o explozie enormă provoacă panică şi strigătele mulţimii.

 

Accidentele legate de industria pirotehnică sunt frecvente în Mexic unde artificiile sunt utilizate tradiţionale pentru a marca sărbătorile religioase.

Citeşte şi: Poliţia desfăşoară o operaţiune amplă în apropiere de catedrala din Strasbourg

Cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în iulie la Tultepec, în vecinătatea capitalei mexicane, unde se află un mare târg de artificii. Acelaşi târg a fost scena unei tragice explozii în decembrie 2016, cu câteva zile înainte de Crăciun, care a făcut 42 de morţi şi 70 de răniţi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră Ucraina intenţionează să diminueze influenţa rusă în partea de vest a Mării...

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului Mii de persoane au protestat sâmbătă, la Barcelona, împotriva supraturismului din capitala Cataloniei unde ajung anual milioane de vizitatori, o...

Şapte copii printre cele 49 de persoane care s-au înecat în Rusia în cursul zilei de sâmbătă

Şapte copii printre cele 49 de persoane care s-au înecat în Rusia în cursul zilei de sâmbătă Şapte copii se numără printre cele 49 de...

Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în Olanda

Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în Olanda Sportivul Ivan Corșunov a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.