X

EXPLOZIE puternică într-un bloc-turn din Kiev! Sunt morţi şi răniţi!

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite joi în explozia legată cel mai probabil de alimentarea cu gaze şi care a distrus parţial un imobil de locuinţe cu 15 etaje din Kiev, a anunţat Parchetul, informează AFP, potrivit agerpres.

Explozia, care a distrus complet mai multe apartamente pe diferite niveluri ale clădirii, într-un cartier rezidenţial din estul Kievului, a avut loc în toiul nopţii, “probabil din cauza unei scurgeri de gaze”, a precizat Parchetul într-un comunicat pe Telegram.

Citeşte şi: Europa îşi reduce dependenţa de petrolul rusesc – Black News

Echipele de salvare încercau să afle câte persoane se află sub dărâmături, adaugă comunicatul, precizând că a fost declanşată o anchetă pentru “încălcarea regulilor de securitate”.

Douăzeci de persoane au putut fi salvate, a anunţat la rândul său serviciul de stat pentru situaţii de urgenţă, care a publicat imagini cu imobilul avariat, cu ziduri înnegrite de fum.

Citeşte şi: Două companii americane au primit aprobarea finală pentru a comercializa carne cultivată în laborator – Black News

Tags: gazekievucraina
Categorii: Război in Ucraina