EXPLOZIE puternică la o fabrică de artificii din Turcia (VIDEO)! Sunt morți și răniți!

Publicat:

Cel puţin 2 persoane au fost ucise şi alte 73 rănite în urma unei puternice explozii survenite vineri la o uzină de focuri de artificii în Turcia, au anunţat autorităţile, adăugând că între 150 şi 200 de angajaţi se aflau acolo în momentul deflagraţiei, potrivit AFP şi agerpres.

Explozia, descrisă de serviciile de urgenţă drept ”accident industrial”, s-a produs în cursul dimineţii în oraşul Hendek, în nord-vestul Turciei. Bilanţul oficial arată 41 de răniţi, fără decese.


Citeşte şi: Doi foşti preşedinţi din Panama sunt inculpaţi pentru spălare de bani

O imensă ciupercă de fum alb s-a ridicat sute de metri în aer în timp ce se auzeau exploziile produse de focurile de artificii în interiorul uzinei.

Conform martorilor citaţi de mass-media turce, suflul exploziei a fost resimţit pe o rază de circa 50 de kilometri, unii localnici crezând că este vorba despre un cutremur.

Intervenţia echipajelor de urgenţă este complicată de exploziile care continuă să se succeadă.

Citeşte şi: 20 de saudiţi sunt judecaţi în Turcia pentru asasinarea lui Jamal Khashoggi

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a trimis trei miniştri la faţa locului, fapt ce arată îngrijorarea autorităţilor faţă de acest incident.

În aceeaşi uzină au mai avut loc două explozii, în anii 2009 şi 2014, soldate împreună cu doi morţi şi circa 40 de răniţi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Schimbările climatice prelungesc durata zilelor, potrivit unui studiu

Schimbările climatice prelungesc durata zilelor, potrivit unui studiu Schimbările climatice, care provoacă topirea gheţarilor de la poli, încetinesc foarte uşor rotaţia Terrei, ceea ce creşte...

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Ce-i de făcut, America? (editorial)

Ce-i de făcut, America? Cu toții am fost afectați de politica toxică - indiferent de ce convingeri avem. Din fericire presa ne spune că Donald Trump...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.