X

Explozie puternică la o uzină chimică din Rusia: Cel puțin 3 oameni au murit!

Cel puţin trei persoane au murit în urma unei explozii care s-a produs la o uzină chimică din regiunea Perm din centrul Rusiei, a informat luni agenția de ştiri Interfax, care citează Ministerul rus pentru Situaţii de Urgență, relatează Reuters, conform mediafax.

Explozia a avut loc în timpul lucrărilor de întreținere, potrivit agențiilor rusești de știri.


Citește și: Apar primele ipoteze în cazul tragediei aviatice din Moscova: Avionul a fost lovit de fulger! – VIDEO

Trei muncitori au fost uciși și unul spitalizat cu leziuni la uzina Azot deținută de producătorul de îngrășăminte Uralchem, a anunţat site-ul 59.ru din regiunea Perm.

Site-ul citează administrația regională pentru siguranță care a anunţat că explozia s-a produs în timpul unor “lucrări de sudare”.

Vezi și: Crește numărul morților, după tragedia aviatică din Rusia – VIDEO

Biroul regional al Ministerului pentru Situații de Urgență, care a confirmat decesele și rănile, a numit incidentul un “accident industrial”. Acesta a transmis că experții săi monitorizează calitatea aerului la uzină și a adăugat că nu există nici o amenințare pentru populație, scrie site-ul themoscowtime.

Autoritățile au deschis o anchetă penală privind decesele multiple provocate de încălcări ale normelor de siguranță la o instalație care produce explozivi.

Tags: azotexploziepermrusiaUralchemuzina chimica
Categorii: Știrile zilei