Explozie puternică la un magazin din Chişinău. Cel puţin doi oameni au murit – VIDEO

Publicat:

UPDATE: O explozie a avut loc marţi dimineaţa în centrul Chişinăului într-un magazin alimentar, provocând moartea a două persoane, informează presa de la Chişinău, conform agerpres.

Potrivit şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pînzari, explozia care a avut loc la un magazin alimentar situat la intersecţia străzilor Armenească şi Mateevici din capitala Republicii Moldova a fost provocată de un bărbat care nu a vrut să-şi achite cumpărăturile.


Citeşte şi: Igor Dodon: ‘Românii pot fi cei mai mari duşmani ai moldovenilor!’

“Deflagraţia a avut loc din cauza unui obiect neidentificat deocamdată. Ambii decedaţi sunt barbaţi. S-a stabilit că unul dintre bărbaţii decedaţi, în jurul orei 11, a intrat în magazin, a luat aproximativ 10 pachete de ţigări, a mers la tejghea, (unde) i s-a cerut să achite, iar el a refuzat şi din rucsacul său sau din mână a căzut explozibilul’, a precizat Pînzari.

Bărbatul care avea asupra sa obiectul explozibil a decedat. De asemenea, a murit şi un alt bărbat care era în stradă şi se afla în apropierea magazinului.

Potrivit şefului poliţiei din Chişinău, bărbatul care avea la el explozibilul era din Chişinău şi era născut în 1968. El a fost judecat de mai multe ori.

Ştire iniţială: O explozie s-a produs la un magazin din Chişinău şi câteva persoane au murit, transmite agenţia chineză de presă Xinhua

Explozia a avut loc în magazinul Jardin, situat la intersecția străzilor Armenească și Mateevici din Chișinău din Chișinău.

Presa locală scrie că în urma exploziei care a aruncat în aer magazinul au decedat două persoane, iar altele sunt rănite.
Potrivit informațiilor din presă, un client a intrat în magazin și a cumpărat țigări. La ieșire, în buzunarul lui a explodat o grenadă, care l-a ucis pe el și pe vânzătoare, alte două persoane fiind rănite.

Citeşte şi: Fostul preşedinte francez, Nicolas Sarkozy, a fost ARESTAT

Conform unor surse citate de Deschide.md, tragedia s-a produs în urma unei altercaţii între doi clienţi ai magazinului şi vânzătoare, care ar fi refuzat sa le vândă acestora băuturi alcoolice. Cei doi ar fi ameninţat-o pe femeie cu o grenadă, explozia survenind în urma detonării accidentale a acestei grenade, la ieşirea din magazin.

Inspectoratul General al Poliției a anunțat că va susține în curând un briefing de presă pe acest caz.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.