X

EXPLOZIE urmată de incendiu în Lisabona. Cinci turişti sunt răniţi

Doi francezi şi doi germani au fost răniţi duminică seara într-o explozie, urmată de un incendiu, într-un imobil dintr-un cartier popular din Lisabona, au anunţat autorităţile locale, preluate de AFP, relatează agerpres.

În total, incidentul s-a soldat cu cinci răniţi. Aceştia sunt toţi de naţionalitate străină iar doi dintre ei se află în stare gravă, a indicat viceprimarul Lisabonei însărcinat cu protecţia civilă, Carlos Castro, care menţionase anterior un număr de şase răniţi.

Citeşte şi: Franţa îşi avertizează cetăţenii din Burkina Faso – FOTO/VIDEO

Doi francezi au fost spitalizaţi după ce au fost uşor răniţi în timp ce mergeau pe stradă în momentul exploziei, a declarat acest oficial, citat de Publico.

Un cuplu german care locuia într-un apartament turistic închiriat de particulari a fost de asemenea rănit. Femeia a fost internată la un spital din capitala portugheză, în timp ce însoţitorul său a fost transportat spre spitalul din Coimbra, în centrul ţării, după ce a suferit arsuri grave.

Citeşte şi: Casa Albă racţionează după ultima ofensivă a extremei drepte

În momentul exploziei, circa zece oameni se aflau în interiorul imobilului din cartierul Alfama.

Incendiul provocat de explozie a fost pus sub control de pompieri într-un interval de aproximativ o oră.

Cauzele exploziei nu au fost stabilite oficial, dar, conform presei locale, locuitorii din zonă s-au plâns de un puternic miros de gaz în imobil.

 

Tags: alfamaexplozieincendiulisabonaportugalia
Categorii: Diaspora