Extremişti de dreapta americani au legături strânse cu ‘FRAŢII’ lor de peste ocean

Publicat:

Extremişti de dreapta şi rasişti americani au discutat cu activişti străini care împărtăşesc aceleaşi opinii şi au călătorit peste hotare pentru a se întâlni cu ei, a declarat directorul Biroul Federal de Investigaţii american (FBI), Christopher Wray, într-o audiere în Congresul SUA, a relatat joi Reuters, potrivit agerpres.

În faţa membrilor comitetului de informaţii al Camerei Reprezentanţilor, Wray a afirmat că FBI i-a considerat pe militanţii de extremă dreapta din SUA drept extremiştii interni cu cele mai ample legături internaţionale şi că aceştia au stabilit relaţii pe social media în afara ţării.


Citeşte şi: Un angajat CNN povestește cum s-a construit PROPAGANDA de ‘răsturnare’ a lui Trump – VIDEO – Black News

Şeful FBI a menţionat că unii extremişti de dreapta americani s-au deplasat în Europa pentru a se întâlni şi posibil a se antrena cu activişti europeni.

Afirmaţiile lui Christopher Wray sunt concordante cu concluziile unui raport intern al comunităţii de informaţii din SUA. Potrivit Reuters, raportul respectiv indică faptul că americani au călătorit în Ucraina pentru a lupta cu forţele pro-ruse împotriva guvernului ales al ţării. Wray nu a precizat la ce rasişti s-a referit, dar raportul respectiv menţiona că adepţi ai supremaţiei albilor din SUA sunt ”personajele cu cele mai persistente şi îngrijorătoare conexiuni transnaţionale”.

Vezi şi: America este ŞOCATĂ! Un puşti de 13 ani a fost OMORÂT de poliţişti – VIDEO – Black News

Pe de altă parte, reprezentanţi ai comunităţii de informaţii au transmis comitetului de informaţii al Camerei Reprezentanţilor că privesc actuala mobilizare militară rusă în apropierea Ucrainei ca pe o ”demonstraţie de forţă”.

Directorii Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) şi Agenţiei de Informaţii privind Apărarea (DIA) le-au transmis congresmenilor că agenţiile americane monitorizează mişcările ruse. ”Noi toţi trebuie să luăm foarte în serios această consolidare”, a subliniat directorul CIA, William Burns.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Comandourile ucrainene au cucerit mai multe platforme de pe Marea Neagră ocupate de forțele rusești

VIDEO - Comandourile ucrainene au cucerit mai multe platforme de pe Marea Neagră ocupate de forțele rusești Trupe de comando ucrainene au luat cu asalt...

Accident tragic lângă Peresecina: O femeie de 63 de ani a murit

Accident tragic lângă Peresecina: O femeie de 63 de ani a murit O femeie de 63 de ani a decedat, iar alta a fost transportată...

OpenAI a primit o linie de credit revolving de 4 miliarde de dolari și a ajuns la o lichiditate de 10 miliarde

OpenAI a primit o linie de credit revolving de 4 miliarde de dolari și a ajuns la o lichiditate de 10 miliarde OpenAI are la...

Cum alimentează milionarii din Dubai explozia cererii de avioane private

Cum alimentează milionarii din Dubai explozia cererii de avioane private Este ora 3 dimineața la terminalul VIP al aeroportului Mohammed Bin Rashid Aerospace Hub din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.