FAKE NEWS: Ucraina DEZMINTE că ar fi atacat un post de frontieră rus

Publicat:

Un purtător de cuvânt al forţelor armate ucrainene de la Kramatorsk, în estul Ucrainei, a dezminţit luni orice foc de artilerie asupra unui post de frontieră rus în sectorul Rostov, anunţat de Moscova, şi a spus că este vorba de un act de dezinformare din partea Rusiei, relatează AFP, potrivit agerpres.

“Nu îi putem împiedica să lanseze astfel de informaţii false (…) Dar insistăm asupra faptului că nu tragem asupra niciunei infrastructuri civile sau asupra regiunii Rostov” din Rusia, a declarat pentru AFP Pavlo Kovalciuk, adăugând că “nu există tiruri de artilerie asupra forţelor de ocupaţie” ruse.


Citeşte şi: Pfizer RENUNŢĂ la cererea de aprobare a vaccinului său în India – Black News

Anterior, serviciul de securitate din Rusia (FSB) a transmis că un obuz lansat de pe teritoriul Ucrainei a distrus luni un post de frontieră din regiunea rusă Rostov fără a face victime.

“La 21 februarie, la ora 09:50 (06:50 GMT), un obuz de tip neidentificat lansat de pe teritoriul Ucrainei a distrus complet postul de frontieră din regiunea Rostov, la o distanţă de circa 150 de metri de graniţa ruso-ucraineană”, a transmis FSB, citat de agenţiile ruse de presă.

Citeşte şi: Pfizer RENUNŢĂ la cererea de aprobare a vaccinului său în India – Black News

Un video atribuit FSB şi publicat de agenţia publică de presă RIA Novosti arată o clădire mică distrusă în mijlocul unei câmpii împădurite, cu moloz împrăştiat pe sol.

Bombardamentele sporadice peste linia de demarcaţie dintre forţele guvernului ucrainean şi separatiştii pro-ruşi din estul ţării s-au intensificat începând de joi. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia O moldoveanc a fost condamnată în Italia fiind acuzată de faptul că...

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.