Fâşia Gaza: Un bebeluş palestinian a murit în urma unui raid aerian israelian

Publicat:

Un copil palestinian în vârstă de 14 luni a fost ucis sâmbătă într-un raid aerian israelian care a lovit casa familiei sale din Fâşia Gaza, a anunţat Ministerul Sănătăţii din teritoriul palestinian, relatează AFP şi dpa, scrie Agerpres.

Forţele aeriene israeliene au efectuat mai multe raiduri în Fâşia Gaza, în replică la cele circa 200 de rachete lansate asupra Israelului din enclava palestiniană.


Citește și : Fâșia Gaza: Un palestinian a fost ucis în urma raidurilor aeriene israeliane

“Saba Abu Arar, în vârstă de un an şi două luni, a murit într-un raid în estul oraşului Gaza. Mama ei, care este însărcinată, a fost grav rănită, iar sora ei este şi ea rănită”, a precizat un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii al grupării Hamas.

“Tocmai ne aşezam la masă, când casa a fost bombardată de un avion israelian. Saba a fost ucisă pe loc”, a declarat pentru AFP Abu Mohamed Abu Arar, un văr al tatălui fetiţei, care a confirmat că mama şi sora fetiţei au fost rănite.

O purtătoare de cuvânt a armatei israeliene a declarat că nu dispune de nicio informaţie privind acest caz.

Citește și : Rata șomajului scade surprinzător în SUA. Cel mai mic nivel din ultimii 49 de ani

“Armata nu vizează decât situri militare”, le-a declarat jurnaliştilor un purtător de cuvânt al armatei, Jonathan Conricus, înainte de anunţul privind moartea fetiţei, comentând raidurile aeriene israeliene din Fâşia Gaza.

Anterior în cursul zilei, un alt palestinian a fost ucis într-un raid aerian israelian, potrivit ministerului din Fâşia Gaza.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.