FDA ţine ASCUNSE 55 de ani datele de autorizare ale vaccinului Pfizer

Publicat:

Administraţia Americană pentru Alimente şi Medicamente (FDA), a cerut unui judecător federal american să facă publicul să aștepte până în anul 2076 pentru a dezvălui toate datele și informațiile pe care s-a bazat pentru a autoriza vaccinul Pfizer împotriva COVID-19. Nu este o greșeală de tipar. Își dorește 55 de ani pentru a furniza această informație publicului, anunţă presa de peste ocean, inclusiv agenţia Reuters.

După cum s+a explicat într-un articol anterior, FDA a promis în mod repetat „transparență deplină” în ceea ce privește vaccinurile anti-Covid-19, inclusiv reafirmând „angajamentul FDA față de transparență” atunci când a autorizat vaccinul Pfizer împotriva COVID-19.


Citeşte şi: Sebastian Kurz a rămas FĂRĂ imunitatea parlamentară – Black News

Având în vedere această promisiune, în august și imediat după aprobarea vaccinului, peste 30 de cadre universitare, profesori și oameni de știință din cele mai prestigioase universități din această țară au solicitat datele și informațiile transmise FDA de către Pfizer pentru a-i acorda licența vaccinului anti-COVID-19.

Răspunsul FDA? Nu a venit deloc. Deci, în septembrie, o companie a intentat un proces împotriva FDA în numele acestui grup pentru a cere aceste informații. Până în prezent, la aproape trei luni după ce a autorizat vaccinul Pfizer, FDA încă nu a lansat nici măcar o singură pagină. Nici una.

În schimb, în ​​urmă cu două zile, FDA a cerut unui judecător federal să dea termen până în 2076 pentru a furniza pe deplin aceste informații. FDA i-a cerut judecătorului aprobarea să producă cele peste 329.000 de pagini de documente pe care Pfizer le-a furnizat FDA pentru a-și licenția vaccinul la o rată de 500 de pagini pe lună, ceea ce înseamnă că producția sa nu va fi finalizată mai devreme de 2076. Promisiunea FDA de transparență este, ca să nu fim prea duri, o grămadă de iluzii [ZH, observăm că FDA justifică acest lucru susținând că rata de 500 de pagini pe lună „este în concordanță cu programele de procesare introduse de instanțele din întreaga țară în cazurile FOIA” și dă vina pe reclamanți pentru „propria sa cerere largă FOIA”].

FDA a avut nevoie de exact 108 zile de la momentul în care Pfizer a început să producă înregistrările pentru licențiere (pe 7 mai 2021) până la momentul în care FDA a autorizat vaccinul Pfizer (pe 23 august 2021). Mergând pe cuvântul FDA, aceasta a efectuat o revizuire și o analiză intensă, robustă, amănunțită și completă a acelor documente pentru a se asigura că vaccinul Pfizer este sigur și eficient pentru licență. Deși poate efectua acea revizuire intensă a documentelor Pfizer în 108 zile, acum solicită peste 20.000 de zile pentru a pune aceste documente la dispoziția publicului.

Citeşte şi: BOMBĂ de la CDC: Cei imunizaţi natural NU transmit COVID-19! – Black News

Deci, să clarificăm treaba asta. Guvernul federal protejează Pfizer de răspundere. Îi dă miliarde de dolari. Îi face pe americani să-i folosească produsul. Dar nu vă va lăsa să vedeți datele care susțin siguranța și eficacitatea produsului său. Pentru cine lucrează guvernul?

Lecția este încă o dată că drepturile civile și individuale nu ar trebui să fie niciodată condiționate de o procedură medicală. Toți cei care doresc să se vaccineze și să fie stimulați ar trebui să fie liberi să facă acest lucru. Dar nimeni nu ar trebui să fie constrâns de guvern să participe la nicio procedură medicală. Cu siguranță nu unul în care guvernul dorește să ascundă informațiile complete pe care se bazează pentru acordarea licenței până în anul 2076!

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Condiții mai bune într-o grădiniță din Edineț: A fost amenajat SmartLab cu sprijinul UE

Condiții mai bune într-o grădiniță din Edineț: A fost amenajat SmartLab cu sprijinul UE Roboți, podea interactivă, imprimantă și stilouri 3D. De aceste tehnologii beneficiază...

Paradisul din Italia care și-a închis porțile pentru turiști din cauza secetei

Paradisul din Italia care și-a închis porțile pentru turiști din cauza secetei Agrigento este un paradis turisc cunoscut în întreaga lume, însă seceta a dus...

Caz șocant la Drochia. Un copil a luat toporul și a tăiat un deget fratelui mai mic

Caz șocant la Drochia. Un copil a luat toporul și a tăiat un deget fratelui mai mic Un copil a rămas fără un deget, după...

Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat

Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat Unul din trei ruși crede că un atac nuclear împotriva Ucrainei ar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.