X

Felicia Guțu, polițista care a provocat accidentul din orașul Sângera, încă 30 de zile de arest

Felicia Guțu, angajata suspendată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), care a provocat accidentul rutier din orașul Sângera, soldat cu un deces, urmează să petreacă încă 30 de zile în arest preventiv.

Decizia a fost luată miercuri, 27 septembrie, de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana. Informația a fost confirmată  de procurorul de caz, Roman Moraru.

Citește și : Maia Sandu şi-a vândut stiloul cu 6.000 de euro

Instanța a decis prelungirea arestului la solicitarea procurorilor din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, întrucât ultima măsură preventivă aplicată Feliciei Guțu expiră joi, 28 septembrie.

  Accidentul s-a produs în noaptea de 28 spre 29 august, în localitatea Sângera. În rezultatul accidentului o femeie de 30 de ani a murit la fața locului.

În urma accidentului două fete minore, fiica victimei de 6 ani și sora sa de 17 ani au ajuns la spital.

Polițista beată, care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie, la Sângera este Felicia Guțu. Despre aceasta a publicat bloggerul Eugeniu Luchianiuc.

Citește și : A început marea curăţenie de toamnă în Chişinău

Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore și suspendată din funcție. Aceasta riscă până la 10 ani de închisoare.

În urma tragediei, familia tinerei mămici ucise a deschis un cont de donații pentru a-l susține pe soțul Valentinei, Petru Bivol și fiica sa de șase ani care a fost rănită.

Tags: arestdecesFelicia GuțuINSPSângera
Categorii: JustiţieȘtirile zilei