Felicia Guțu, polițista care a provocat accidentul în orașul Sângera, atacată pe Facebook

Publicat:

Felicia Guțu, polițista care a provocat accidentul în orașul Sângera, este atacată de internauți pe rețelele de socializare. Numele angajatei INSP suspendată, a fost dezvăluit de bloggerul Luchianiuc, iar internauții rapid au găsit-o pe rețelele de socializare.

Pe pagina sa de Facebook tânăra a indicat că este originară din Sângera, totodată are publicată doar o imagine și mai multe distribuiri de știri mondene și o știre despre angajații INP.


Citește și : Spînu vrea un acord cu chinezii pentru zboruri directe spre Hong Kong

Ultima postare făcută de Felicia Guțu a fost pe data de 20 august, cu opt zile înainte de tragedie.

Aceasta și-a schimbat imaginea de profil, iar internauții au început să-i scrie comentarii, manifestându-și indignarea și furia.

Totodată oamenii acuză și organele de forță pentru că au admis ca o asemenea persoană să facă parte din cadrul Poliției.

Reamintim că accidentul a avut loc în noaptea de 27 spre 28 august, în orașul sângera. În rezultatul accidentului o femeie de 30 de ani a murit, aceasta s-a dovedit a fi Valentina Bivol.

Citește și : R. Moldova cumpără electricitate din Rusia la prețurile vechi

Femeia era însoțită de fiica sa de șase ani și nepoata de 17 ani care au ajuns la spital.

Polițista a fost reținută pentru 72 de ore și suspendată din funcție, iar potrivit informației, aceasta riscă până la 10 ani de închisoare.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prognoza METEO: Cum va fi vremea miercuri

Prognoza METEO: Cum va fi vremea miercuri Pentru ziua de miercuri, 24 iulie, meteorologii au anunțat temperaturi de până la 32 °C. Conform Serviciului Hidrometeorologic...

Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, se judecă cu un club din România

Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, se judecă cu un club din România Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru au depus...

Tauber: Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă

Tauber: Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă În cadrul emisiunii СоловьевLive, deputatul moldovean Marina Tauber a...

Fosta directoare a ansamblului ‘Joc’, reacție după demisie: ‘Eu nu consider că am procedat contra legii’

Fosta directoare a ansamblului 'Joc', reacție după demisie: 'Eu nu consider că am procedat contra legii' „Eu nu consider că am procedat contra legii, cu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.