X

Felicia Guțu, polițista care a provocat accidentul în orașul Sângera, atacată pe Facebook

Felicia Guțu, polițista care a provocat accidentul în orașul Sângera, este atacată de internauți pe rețelele de socializare. Numele angajatei INSP suspendată, a fost dezvăluit de bloggerul Luchianiuc, iar internauții rapid au găsit-o pe rețelele de socializare.

Pe pagina sa de Facebook tânăra a indicat că este originară din Sângera, totodată are publicată doar o imagine și mai multe distribuiri de știri mondene și o știre despre angajații INP.

Citește și : Spînu vrea un acord cu chinezii pentru zboruri directe spre Hong Kong

Ultima postare făcută de Felicia Guțu a fost pe data de 20 august, cu opt zile înainte de tragedie.

Aceasta și-a schimbat imaginea de profil, iar internauții au început să-i scrie comentarii, manifestându-și indignarea și furia.

Totodată oamenii acuză și organele de forță pentru că au admis ca o asemenea persoană să facă parte din cadrul Poliției.

Reamintim că accidentul a avut loc în noaptea de 27 spre 28 august, în orașul sângera. În rezultatul accidentului o femeie de 30 de ani a murit, aceasta s-a dovedit a fi Valentina Bivol.

Citește și : R. Moldova cumpără electricitate din Rusia la prețurile vechi

Femeia era însoțită de fiica sa de șase ani și nepoata de 17 ani care au ajuns la spital.

Polițista a fost reținută pentru 72 de ore și suspendată din funcție, iar potrivit informației, aceasta riscă până la 10 ani de închisoare.

 

Tags: accidentFelicia GuțuINPSângera
Categorii: SocialȘtirile zilei