Fenomen extrem de rar în Israel! A NINS la Ierusalim

Publicat:

Locuitorii din Ierusalim au trăit joi rara experienţă de a-şi vedea locurile sfinte acoperite de zăpadă, pe Domul Stâncii şi pe Zidul de Vest aşternându-se un strat alb în urma unei furtuni de zăpadă din cursul nopţii, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Înainte de răsărit, copiii s-au grăbit să se bată cu bulgări de zăpadă în afara porţilor Oraşului Vechi, în timp ce credincioşii se îndreptau spre locurile sfinte pentru iudaism, islamism şi creştinism.


Citeşte şi: Merkel cere o soluţie diplomatică în dosarul iranian

Furtuna de zăpadă a început miercuri seara, iar autorităţile au suspendat transportul public şi au blocat drumul principal spre Ierusalim.

Însă, pe măsură ce intemperiile au scăzut din intensitate, municipalitatea a anunţat reluarea serviciilor, iar cei interesaţi au putut chiar să se deplaseze cu maşinile pentru a bucura de spectacolul naturii.

Citeşte şi: Joe Biden l-a sunat pe Bibi Netanyahu

”Am venit de la Tel Aviv să ne jucăm în zăpadă”, a declarat Ben Miller, citat de Reuters. ”Se întâmplă rar să avem zăpadă în Ierusalim. Ultima dată, cred, a fost în 2013”, a adăugat el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Filmul horror ‘Exorcism: Mântuirea’, cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe

Filmul horror 'Exorcism: Mântuirea', cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe Filmul horror „Exorcism: Mântuirea”, cu Russell Crowe în rolul principal,...

Sean ‘Diddy’ Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală

Sean 'Diddy' Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs se confruntă cu un alt caz de agresiune...

VIDEO – Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina

VIDEO - Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina Ministerul rus al Apărării a anunţat vineri că desfăşoară exerciţii care...

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri”

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri” Prim-ministrul Dorin...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.