Fermierii din Găgăuzia au fost opriți de la proteste

Publicat:

Fermierii din Găgăuzia au fost opriți de la proteste

Agricultorii din Găgăuzia susțin că oamenii legii i-ar fi oprit forțat și le-ar fi restricționat drumul în contextul protestului de azi.

„Ne-au oprit polițiștii și nu ne permit să continuăm deplasarea. Au spus că în curând va veni comisarul”, a declarat unul dintre agricultori.


Citeşte şi: Putin i-a făcut cadou lui Kim Jong Un o maşină de lux – Stiripesurse.md

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a comunicat pentru realitatea.md că șoferii au fost stopați din cauza încălcărilor circulației rutiere.

Conform ofițerului de presă, oamenii legii intervin nu doar în cazul agricultorilor care au ieșit pe traseu cu tehnica grea.

Fermierii din Găgăuzia au fost opriți de la proteste

Precizăm că, pentru marți, fermierii au anunțat proteste la vămile Costești și Leușeni, pe traseele Cantemir-Cahul, Comrat-Vulcănești, Cimișlia-Basarabeasca, Bender-Cimișlia, Căușeni-Palanca, Chișinău-Dubăsari, Orhei-Rezina, Chișinău-Bălți, Chișinău-Soroca și pe centura orașului Fălești.

Între timp, la Ministerul Agriculturii au loc discuții cu fermierii. Inițial, la întrevederea cu agricultorii a venit și premierul Recean, apoi șeful Executivului i-a lăsat pe fermieri să ajungă la numitor comun cu ministrul Vladimir Bolea.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un cetățean străin care s-ar fi implicat în treburile interne ale Republicii Moldova, expulzat din țară

Un cetățean străin care s-ar fi implicat în treburile interne ale Republicii Moldova, expulzat din țară Un străin, în vârstă de 60 ani a fost...

Extremista Șoșoacă nu poate candida la prezidențiale din România

Extremista Șoșoacă nu poate candida la prezidențiale din România CCR a transmis sâmbătă seară un comunicat de presă în care a precizat că a respins...

De mâine, alegătorii pot solicita votarea la domiciliu, la urna de vot mobilă

De mâine, alegătorii pot solicita votarea la domiciliu, la urna de vot mobilă Comisia Electorală Centrală informează că începând cu 7 octombrie 2024, pot fi...

Noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa

Noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa Rușii au lansat noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa în noaptea de sâmbătă spre duminică....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.