Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Sportivii care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, prezenți

Publicat:

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Sportivii care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, prezenți

Campionii Moldovei la caiac-canoe, Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu și Maria Olărașu, vor fi prezenți la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, care se va desfășura pe 8 iunie în Parcul „La Izvor” din capitală, transmite IPN.

„Performanțele lor excepționale le-au adus numeroase medalii și recunoaștere internațională, iar în 2024, acești campioni ne vor reprezenta țara cu mândrie la Jocurile Olimpice de la Paris. Ei sunt simbolul dedicării și al excelenței în sport, inspirându-ne pe toți prin tenacitatea și altruismul lor”, menționează Direcția generală educație, tineret și sport din municipiul Chișinău.


În cadrul festivalului, vizitatorii vor avea ocazia unică de a interacționa cu acești campioni, de a învăța din experiențele lor și de a descoperi secretele succesului lor. Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu și Maria Olărașu vor împărtăși poveștile lor de viață și vor da sfaturi prețioase pentru tinerii sportivi sau pentru cei care încă nu și-au ales un drum în lumea sportului.

Citește și: Unde mergem în weekend să privim fotbal

„Nu ratați această oportunitate deosebită de a întâlni sportivi de elită și de a vă lăsa inspirați de cei mai buni! Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de spiritul sportiv, să încurajăm campionii Moldovei și să sărbătorim împreună valorile sportului”, mai menționează DGETS.

Cea de-a doua ediție a II-a a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” cuprinde un program divers de activități: competiții, masterclass-uri, divertisment, precum și un târg al produselor autohtone și de sezon. Participanții la festival vor fi elevii școlilor sportive municipale, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turneele naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive, precum și ai comunității sportive din municipiul Chișinău.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” este deschis publicului larg și va oferi vizitatorilor oportunitatea de a se inspira de la cei mai buni sportivi la box, gimnastică, caiac-canoe, karate, fotbal, volei, baschet și multe alte activități interactive. Primăria municipiului Chișinău și partenerii evenimentului vor oferi mai multe premii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.