X

Festivalul Etno Gastronomic Bostaniada revine în raionul Criuleni

Festivalul Etno Gastronomic Bostaniada revine în raionul Criuleni

Festivalul Etno Gastronomic Bostaniada revine cu ediția a XIII-a pe 28 și 29 septembrie, în raionul Criuleni. Evenimentul promite două zile pline de activități pentru întreaga familie. Organizatorii au pregătit o varietate de surprize pentru toți participanții.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere și să participe la târguri de meșteșuguri, ateliere culinare și să se delecteze cu preparate tradiționale. Pentru cei mici, organizatorii au pregătit show-uri și experimente științifice interactive, potrivit agrotv.md.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Programul artistic va include artiști precum Ion Paladi, Akord, Mihaela Tabură, Anatol Mîrzenco, Zinaida Julea și alții.

De asemenea, festivalul va oferi o tombolă cu premii, iar participanții vor putea savura un picnic pe iarbă verde, în mijlocul unui decor autentic de toamnă. Masterclass-urile culinare vor fi un punct de atracție pentru pasionații de gastronomie.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Tags: BostaniadaCriuleni
Diverse