‘Fetița pierdută’. Dată în adopție la 5 ani, și-a regăsit cei 6 frați și surori la 60 de ani

Publicat:

‘Fetița pierdută’. Dată în adopție la 5 ani, și-a regăsit cei 6 frați și surori la 60 de ani

O femeie din Padova, Italia, în vârstă de 60 de ani, a reușit să își găsească cei 6 frați și surori după ce a fost dată spre adopție la doar 5 ani. Ea a descoperit că a trăit o viață întreagă la doar câțiva kilometri de casa unde a crescut până la adopție.

Părinții naturali ai femeii aveau opt copii, iar din cauza problemelor financiare, cei mai mici patru au fost trimiși la internate, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Moldova SUSPENDĂ Tratatul cu privire la forțele armate convenționale în Europa

Când mama a mers să o viziteze pe cea mai mică fiică la internat, nu a mai găsit-o. Fata fusese dată spre adopție, cu aprobarea asistentului social și a preotului, fără a se ști de soarta ei, relatează Il Messaggero.

De-a lungul anilor, frații au încercat din greu să o găsească, apelând la emisiuni TV, la agenții specializate și chiar la Curtea de la Veneția. Toate eforturile au fost zadarnice, până acum.

După 55 de ani, femeia a reușit singură să își găsească familia. După cercetări îndelungate, în ultimele zile femeia a reușit să își găsească originile și pe cei șase frați ai săi (al șaptelea este, din păcate, decedat), descoperind că nu a locuit foarte departe de casa părinților săi naturali.

Citește și : Rusia este pregătită să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului nefinalizat la Istanbul

Iar săptămâna viitoare se vor întâlni cu toții pentru prima dată. O ceremonie religioasă celebrată special pentru ei va fi urmată de o petrecere în familie.

Părinții naturali ai femeii au murit de mai mulți ani, iar unul dintre cei adoptivi este încă în viață.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Extremista Șoșoacă nu poate candida la prezidențiale din România

Extremista Șoșoacă nu poate candida la prezidențiale din România CCR a transmis sâmbătă seară un comunicat de presă în care a precizat că a respins...

De mâine, alegătorii pot solicita votarea la domiciliu, la urna de vot mobilă

De mâine, alegătorii pot solicita votarea la domiciliu, la urna de vot mobilă Comisia Electorală Centrală informează că începând cu 7 octombrie 2024, pot fi...

Noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa

Noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa Rușii au lansat noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa în noaptea de sâmbătă spre duminică....

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco: „Istoria cu impunerea plății poliței de asigurare medicală este un fals și o sperietoare pentru a distruge încrederea oamenilor”

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco: „Istoria cu impunerea plății poliței de asigurare medicală este un fals și o sperietoare pentru a distruge încrederea oamenilor” Ministrul Sănătății,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.