Fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt şi-a schimbat legal numele de familie

Publicat:

Fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt şi-a schimbat legal numele de familie

La trei luni după ce a făcut cererea, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt şi-a putut schimba legal numele de familie. Cunoscută anterior ca Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, ea se va numi acum Shiloh Nouvel Jolie, informează revista People.

Tânăra a depus o petiţie la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles în ziua în care a împlinit 18 ani, în 27 mai, cerând să nu mai poarte numele de familie al tatălui ei, potrivit stiripesurse.


Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Născută la 27 mai 2006 în Namibia, Shiloh este al patrulea dintre cei şase copii ai cuplului. În acelaşi an, Brad Pitt i-a adoptat pe cei trei copii adoptaţi ai Angelinei Jolie: Maddox, Pax şi Zahara. Ei i-au avut apoi pe gemenii Knox şi Vivienne în 2008.

Această cerere vine în mijlocul unei bătălii juridice între Angelina Jolie şi Brad Pitt. În 2022, actriţa şi-a acuzat fostul soţ că a fost violent cu ea şi copiii lor în timpul unui zbor privat în 2016. La şase zile după călătorie, ea a intentat divorţ.

În februarie, Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie şi compania acesteia, Nouvel, că i-ar fi vândut partea sa din proprietatea viticolă Miraval din regiunea Var fără acordul său.

Dacă Shiloh este primul dintre copiii cuplului care a renunţat în mod legal la numele „Pitt”, unii dintre fraţii ei, Zahara şi Vivienne, au anunţat public că nu mai doresc să fie numiţi cu numele tatălui lor.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Brad Pitt este „conştient şi supărat că Shiloh şi-a schimbat numele de familie”, a declarat pentru People o sursă apropiată actorului. „Îi aminteşte că şi-a pierdut copiii, ceea ce nu este uşor. Îşi iubeşte copiii care îi lipsesc”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Taylor Swift a bătut recordul de pe Wembley la finalul turneului din Marea Britanie

Taylor Swift a bătut recordul de pe Wembley la finalul turneului din Marea Britanie Taylor Swift a încheiat etapa europeană a Eras Tour cu un...

Coreea de Nord a interzis o tunsoare şi haine popularizate de fiica lui Kim Jong Un

Coreea de Nord a interzis o tunsoare şi haine popularizate de fiica lui Kim Jong Un Coreea de Nord a interzis locuitorilor săi să adopte...

Rămăşiţele unei femei, descoperite în stomacul unui crocodil în Indonezia

Rămăşiţele unei femei, descoperite în stomacul unui crocodil în Indonezia Rămăşiţele unei femei ucise de un crocodil în Indonezia au fost găsite în stomacul reptilei...

Măsuri suplimentare pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități

Măsuri suplimentare pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități Guvernul a aprobat, în cadrul ședinței de miercuri, completarea listei beneficiarilor de subvenții cu Centrul de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.