X

Filat: Parlicov va demisiona din Guvern după alegerile prezidențiale și va conduce un nou partid politic

Filat: Parlicov va demisiona din Guvern după alegerile prezidențiale și va conduce un nou partid politic

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova declară că ministrul Energiei, Victor Parlicov va demisiona din Guvern, după alegerile prezidențiale. Decizia va fi luată pentru implicarea oficialului într-un nou proiect politic, iar ministerul pe care îl conduce ar putea fi comasat cu altul, a declarat Vlad Filat la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

„Victor Parlicov va pleca în curând de la minister. Ministerul Energiei va fi comasat, din nou, dar de data aceasta la Ministerul Economiei și Digitalizării, la Alaiba care e de fapt la Recean, nu la Spînu. „Крылышки отдельно, дороги отдельно”, potrivit unimedia.info.

Citește și: VIDEO Momentul când șeful regiunii Kursk i-a spus lui Putin că Rusia a pierdut controlul asupra a 28 de așezări din regiune, iar președintele Rusiei l-a întrerupt

Pe mine mă îngrozește această perspectivă.

Parlicov se va regăsi ca fruntaș într-un nou proiect politic, „газоэлектрический проект”, asta e o glumă pe care mi-o permit mai rar.

Concursul pentru Consiliul de Administrație la MoldovaGaz este ultima acțiune, după care va putea să se lanseze în acest proiect politic.

Citește și: Alertă de călătorie în Grecia. Recomandările MAE

Noi când vorbim despre schimbarea guvernului, nu vorbim obligatoriu și despre schimbarea premierului. Guvernul poate fi schimbat cu același prim ministru, dar cu schimbarea structurii și cu personaje noi”, a declarat Vlad Filat.

Ministrul Energiei nu a comentat, deocamdată, declarațiile lui Vlad Filat.

Tags: FilatguvernVictor Parlicov
Politică