Filmări cu membrii Beatles scoase la licitație

Publicat:

Filmări inedite ale foştilor membri Beatles înregistrate în timpul turnării lungmetrajului ‘Help!’ vor fi scoase la lumină după 50 de ani şi vor fi puse în vânzare la 20 noiembrie de casa de licitaţii Omega Auctions, în localitatea britanică Warrington, relatează agerpres .

Legendara trupă britanică a fost filmată de actorul Leo Mckern în timpul sejurului în Alpii austrieci în 1965 cu prilejul turnării peliculei ‘Help!’, a cărei coloană sonoră a devenit cel de-al 5-lea album Beatles, au informat organizatorii licitaţiei.


McKern era un fotograf amator care a înregistrat mai multe imagini în timpul filmărilor. El se afla pe platou pentru a interpreta personajul Clang, liderul sectei religioase al cărui scop era de a recupera inelul lui Ringo Starr pentru a realiza un ritual de sacrificiu.

Citiți și : SUA : ancheta cu privire la e-mailurile fostului secretar de stat Hillary Clinton va fi luată ‘rapid’

Cu o cameră de 8 milimetri, actorul australian a înregistrat 15 minute de imagini cu membrii Beatles şi alţi actori din distribuţia filmului în martie 1965.

Precum imaginile în care băieţii din Liverpool sunt transportaţi cu snowmobile în pauzele dintre filmări, sau în care apare cascadorul care l-a dublat pe Ringo Starr în scenele periculoase. Sau imaginile în care George Harrison şi John Lennon sunt văzuţi jucând curling sau cântând la diferite instrumente.

‘Help!’ este o comedie lansată în 1965 care prezintă aventurile trupei Beatles în jurul lumii în încercarea de a fugi de o sectă hindusă care vrea să-l sacrifice pe Ringo Starr datorită inelului său sacru pe care îl primise de la o tânără admiratoare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Atenție, șoferi: Traficul pe unele străzi din capitală, sistat de Ziua Vinului. Cum va circula transportul public

Atenție, șoferi: Traficul pe unele străzi din capitală, sistat de Ziua Vinului. Cum va circula transportul public Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de...

Bursa Președintelui se dublează în anul de studii 2024-2025

Bursa Președintelui se dublează în anul de studii 2024-2025 15 studenți și elevi vor primi bursa prezidențială majorată în acest an de studii. Mai exact,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.