Filmul biografic ‘Bob Marley: One Love’ a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Publicat:

Filmul biografic ‘Bob Marley: One Love’ a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul biografic ”Bob Marley: One Love”, dedicat legendarului cântăreţ de muzică reggae Bob Marley, a debutat în fruntea box-office-ului nord-american după ce a obţinut 27,7 milioane de dolari din vânzările de bilete, potrivit estimărilor companiei de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

”Este un debut excelent pentru un musical biografic”, a precizat analistul David Gross, adăugând că acest film se bucură de succes în rândul spectatorilor în ciuda cronicilor negative, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Nebunie în Rusia: jurnaliști și protestari arestați pe străzi. Revoltă după moartea lui Navalnîi

Artistul jamaican Bob Marley, care s-a bucurat de un succes fulgerător în industria muzicală şi a decedat în 1981, la doar 36 de ani, este interpretat de actorul britanic Kingsley Ben-Adir, cunoscut pentru rolul Malcolm X din lungmetrajul ”One Night in Miami”.

 

Pe cea de-a doua poziţie în box-office se află un alt film abia lansat pe marile ecrane nord-americane, ”Madame Web”, o peliculă din universul supereroilor Marvel.

 

Acest lungmetraj are parte însă de un debut dezamăgitor, în opinia analiştilor, după ce încasările sale au atins abia 15,1 milioane de dolari pentru o peliculă a cărei producţie a costat 80 de milioane de dolari.

În acest al patrulea film Sony din universul Spider-Man, actriţa Dakota Johnson interpretează un paramedic cu puterea clarviziunii.

Comedia de spionaj ”Argylle”, coprodusă de Apple şi distribuită de Universal, care povesteşte aventurile unei autoare de thrillere de spionaj încununate de succes, se află pe poziţia a treia şi a avut încasări de 4,7 milioane de dolari după ce s-a aflat două săptămâni în fruntea box-office-ului nord-american.

 

Filmul de animaţie ”Migration” ocupă poziţia a patra, cu încasări de 3,7 milioane de dolari, devansând cele trei episoade din sezonul al patrulea al serialului de succes despre viaţa lui Iisus, ”The Chosen: S4 Episodes 4-6”, care au obţinut 3,44 milioane de dolari.

 

Topul 10 al box-office-ului nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

Citește și : Lunga listă a victimelor lui Putin. Cine sunt oamenii despre care se crede că au fost asasinați la comanda liderului de la Kremlin

6. ”Wonka” (3,4 milioane de dolari)

7. ”The Beekeeper” (3,2 milioane de dolari)

8. ”Anyone But You” (2,4 milioane de dolari)

9. ”Lisa Frankenstein” (2 milioane de dolari)

10. ”Land of Bad” (1,8 milioane de dolari).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un nou studiu demonstrează legătura dintre aerul poluat din copilărie și bronşita la adulţi

Un nou studiu demonstrează legătura dintre aerul poluat din copilărie și bronşita la adulţi Un studiu vine cu noi informaţii cu privire la legătura dintre...

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani România este ţara care are cea mai tânără bunică, la...

Lavrov, despre alegerile din Franța: ‘Acest lucru nu aminteşte prea mult de o democraţie’

Lavrov, despre alegerile din Franța: 'Acest lucru nu aminteşte prea mult de o democraţie' Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat că alegerile legislative...

Două treimi din instalațiile energetice avariate de ruși au fost repuse în funcțiune la Kiev

Două treimi din instalațiile energetice avariate de ruși au fost repuse în funcțiune la Kiev Kievul a reușit să restabilească două treimi din capacitatea sa...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.