Filmul de animaţie ‘Despicable Me 4’ continuă să domine box-office-ul nord-american

Publicat:

Filmul de animaţie ‘Despicable Me 4’ continuă să domine box-office-ul nord-american

Animaţia “Despicable Me 4”, cel mai recent film din universul Minionilor, îşi menţine prima poziţie în box-office-ul nord-american după al doilea său weekend în sălile de cinema, potrivit Boxofficemojo.com.

 


În regia lui Chris Renaud, acest nou episod al aventurilor micilor personaje complet stupide, dar teribil de simpatice, a avut încasări de 44,7 milioane de dolari începând de vineri în cinematografele din Canada şi Statele Unite. Pelicula este distribuită de Universal Pictures.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

 

Locul al doilea este ocupat de new-entry-ul “Longlegs”, un film horror cu Maika Monroe şi Nicholas Cage în rolurile principale, cu încasări de 22,6 milioane de dolari.

 

Podiumul este completat de animaţia “Inside Out 2”, mult aşteptata continuare a filmului studiourilor Pixar şi Disney dedicată emoţiilor adolescenţei, care a obţinut 20,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

 

Pe locul al patrulea se află pelicula “A Quiet Place: Day One”, cu încasări de 11,8 milioane de dolari. Acest al treilea episod al seriei de filme horror apocaliptice “A Quiet Place”, având-o pe actriţa Lupita Nyong’o în rolul principal, spune povestea unei invazii extraterestre în New York.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

 

Top 5 este completat de comedia romantică “Fly Me to the Moon”, cu Scarlett Johansson, Channing Tatum şi Woody Harrelson în distribuţie şi încasări de 10,0 milioane de dolari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tehnică militară din partea SUA pentru Armata Națională

Tehnică militară din partea SUA pentru Armata Națională Armata Națională urmează să recepționeze, în această săptămână, un lot de tehnică militară din partea Statelor Unite...

Incendiul din Cahul a mistuit 8 ha de pădure. Autoritățile merg în inspecție

Incendiul din Cahul a mistuit 8 ha de pădure. Autoritățile merg în inspecție O echipă mixtă de specialiști din cadrul Ministerului Mediului al Republicii Moldova...

METEO// Încă o zi de foc și fără strop de ploaie

METEO// Încă o zi de foc și fără strop de ploaie Încă o zi de foc în Moldova. Valul de căldură se intensifică. Ploi nu...

Partidul Republican îl nominalizează oficial pe Trump drept candidatul său la preşedinţie

Partidul Republican îl nominalizează oficial pe Trump drept candidatul său la preşedinţie Partidul Republican l-a nominalizat oficial luni pe Donald Trump drept candidat al său...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.