X

Filmul de animaţie ‘Despicable Me 4’ continuă să domine box-office-ul nord-american

Filmul de animaţie ‘Despicable Me 4’ continuă să domine box-office-ul nord-american

Animaţia “Despicable Me 4”, cel mai recent film din universul Minionilor, îşi menţine prima poziţie în box-office-ul nord-american după al doilea său weekend în sălile de cinema, potrivit Boxofficemojo.com.

 

În regia lui Chris Renaud, acest nou episod al aventurilor micilor personaje complet stupide, dar teribil de simpatice, a avut încasări de 44,7 milioane de dolari începând de vineri în cinematografele din Canada şi Statele Unite. Pelicula este distribuită de Universal Pictures.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

 

Locul al doilea este ocupat de new-entry-ul “Longlegs”, un film horror cu Maika Monroe şi Nicholas Cage în rolurile principale, cu încasări de 22,6 milioane de dolari.

 

Podiumul este completat de animaţia “Inside Out 2”, mult aşteptata continuare a filmului studiourilor Pixar şi Disney dedicată emoţiilor adolescenţei, care a obţinut 20,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

 

Pe locul al patrulea se află pelicula “A Quiet Place: Day One”, cu încasări de 11,8 milioane de dolari. Acest al treilea episod al seriei de filme horror apocaliptice “A Quiet Place”, având-o pe actriţa Lupita Nyong’o în rolul principal, spune povestea unei invazii extraterestre în New York.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

 

Top 5 este completat de comedia romantică “Fly Me to the Moon”, cu Scarlett Johansson, Channing Tatum şi Woody Harrelson în distribuţie şi încasări de 10,0 milioane de dolari.

Tags: animațiebox office
Diverse