Filmul de animaţie ‘Inside Out 2’, în continuare pe primul loc în box-office-ul nord-american

Publicat:

Filmul de animaţie ‘Inside Out 2’, în continuare pe primul loc în box-office-ul nord-american

Pentru a treia săptămână consecutiv, filmul de animaţie ”Inside Out 2” a dominat box-office-ul nord-american, conform cifrelor furnizate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.
 



Cu încasări de 57,4 milioane de dolari de vineri până duminică, mult aşteptata continuare a filmului studiourilor Pixar şi Disney dedicată emoţiilor adolescenţei a acumulat în total 469 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada de la lansare, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Potrivit site-urilor de specialitate, “Inside Out 2” a depăşit în prezent pragul de un miliard de dolari la nivel mondial, suficient pentru a lansa o provocare pentru “Despicable Me 4”, distribuit de Universal Pictures, care urmează să fie lansat săptămâna aceasta în Statele Unite şi Canada.


Pe locul al doilea se situează “A Quiet Place: Day One”, cu încasări de 53 de milioane de dolari în weekend-ul de lansare. Al treilea episod al seriei de filme horror apocaliptice, cu actriţa Lupita Nyong’o în rol principal, spune povestea unei invazii extraterestre la New York.


Podiumul este completat de “Horizon: An American Saga – Chapter 1”, primul episod al marelui proiect al lui Kevin Costner despre cucerirea Vestului american. Acest western de trei ore, regizat de faimosul actor, care se află, de asemenea, în distribuţie şi co-semnat scenariul, a avut încasări 11 milioane de dolari.


Locul al patrulea este ocupat de comedia de acţiune “Bad Boys: Ride or Die”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în rolurile principale şi cu încasări de 10,3 milioane de dolari.


“Kalki 2898 AD”, un film science-fiction inspirat din mitologia hindusă, având în distribuţie vedete de la “Tollywood” – industria cinematografică în limba telugu, vorbită în sudul Indiei – încheie top 5, cu încasări de 5,5 milioane de dolari.

Topul 10 al box-office-ului nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice, potrivit Boxofficemojo.com:

6. “The Bikeriders” (3,3 milioane de dolari)

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

7. “The Garfield Movie” (2 milioane de dolari)

8. “Kingdom of the Planet of the Apes” (1,7 milioane de dolari)

9. “Jatt&Juliet 3” (1,51 milioane de dolari)

10. “Kinds of Kindness” (1,50 milioane de dolari).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Roger Waters lucrează la un nou album şi respinge o posibilă reuniune a formaţiei Pink Floyd

Roger Waters lucrează la un nou album şi respinge o posibilă reuniune a formaţiei Pink Floyd Muzicianul britanic a respins ideea unei posibile reuniuni a...

Instanța supremă din Japonia consideră că sterilizarea forțată este neconstituțională

Instanța supremă din Japonia consideră că sterilizarea forțată este neconstituțională Instanța supremă din Japonia a decis că sterilizarea forțată este neconstituțională. Decizia a fost anunțată...

‘Beetlejuice Beetlejuice’ va deschise Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia 2024

'Beetlejuice Beetlejuice' va deschise Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia 2024 "Beetlejuice Beetlejuice", mult aşteptata continuare a comediei horror cu accente fantasy a regizorului...

Șase hoteluri din New York oferă transferuri gratuite de la aeroport cu elicopterul

Șase hoteluri din New York oferă transferuri gratuite de la aeroport cu elicopterul Șase hoteluri din New York oferă transferuri gratuite cu elicopterul de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.