Filmul “The Outpost”, despre răboiul din Afganistan, îi va avea în distribuţie pe Scott Eastwood, Caleb Landry Jones şi Orlando Bloom

Publicat:

Filmul care îi va avea în distribuţie pe Scott Eastwood, Caleb Landry Jones şi Orlando Bloom va începe producţia în luna august şi are şanse mari să bată la mustaţă un proiect rival al Sony care spune povestea aceluiaşi asediu din timpul războiul din Afganistan sub titlul “Red Platoon”, relatează The Holyywood Reporter joi în ediţia sa online, potrivit agerpres.

Citește și : România a regresat în lupta anticorupţie în 2017 (GRECO)


Filmul va fi regizat de Rod Lurie (“The Contender”) şi este bazat pe o carte a lui Jake Tapper despre povestea adevărată a celor 53 de soldaţi americani care s-au luptat cu o forţă net superioară de circa 400 de insurgenţi în nord-estul Afganistanului în timpul operaţiunii Enduring Freedom.

Construit iniţial pentru a-i mobiliza pe localnici în dezvoltarea unor proiecte comunitare, avanpostul de luptă Keating – aflat la poalele a trei munţi abrupţi la doar 14 mile de frontiera cu Pakistanul – s-a confruntat cu o ameninţare constantă de a fi atacat de talibani. Când şefii armatei au decis în cele din urmă să închidă baza americană, talibanii au aflat şi s-au gândit să o atace.

Casa de producţie Millennium va prezenta filmul clienţilor internaţionali la Cannes, drepturile pentru SUA fiind încă disponibile, notează The Hollywood Reporter.

Eastwood va juca în rolul sergentului Clint Romesha, în timp ce Jones va intra în pielea specialistului Michael Carter, ambii militari decoraţi cu Medalia de onoare a Congresului. Bloom va juca rolul locotenentului de gradul 1 Benjamin D. Keating, din regimentul al 71-lea de cavalerie, care a murit în Afganistan.

Scenariştii Paul Tamasy şi Eric Johnson au realizat adaptarea cărţii, care este scrisă de corespondentul CNN Jake Tapper şi s-a aflat în topul vânzărilor din New York Times.

“A spune poveştile bărbaţilor şi femeilor care au efectuat serviciul militar la avanpostul de luptă Keating şi ale celor care îi iubesc a fost onoarea unei vieţi. Sunt foarte încântat că Rod Lurie şi Millennium vor aduce poveştile despre altruismul şi vitejia lor în faţa unei audienţe şi mai mari. Lupta eroică din 2009 de la avanpostul Keating a dus la acordarea a două Medalii de onoare şi a nenumărate alte distincţii. Niciodată nu-i putem răsplăti pe deplin pe militari şi familiile lor, dar faptul că milioane de americani suplimentari vor afla în curând povestea lor dătătoare de inspiraţie le va da acestor patrioţi un sentiment mai profund de apreciere”, a declarat Tapper.

Citește și : India : Cel puţin 116 persoane au murit în furtuni de nisip

La rândul lui, regizorul a spus că este încântat că va putea prezenta “una dintre cele mai eroice poveşti de supravieţuire militară din toate timpurile”.

“Gândiţi-vă la cei 300 de spartani într-un război modern. Asta este”, a spus Rod Lurie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia este dispusă să exporte în continuare gaze spre Europa. Kievul vrea să-i închidă robinetul

Rusia este dispusă să exporte în continuare gaze spre Europa. Kievul vrea să-i închidă robinetul Rusia este gata să continue să livreze gaze Europei şi...

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri Activitatea partidului politic „Șansă” ar putea fi temporar stopată, iar formațiunea nu va putea participa la...

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, va ajunge în perioada următoare la Chișinău. Vizita va avea loc în...

391 de atacuri ruse în ultimele 24 de ore în regiunea Zaporojie

391 de atacuri ruse în ultimele 24 de ore în regiunea Zaporojie Bombardamente ruse au făcut doi morţi în regiunea Zaporojie din Ucraina, a anunţat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.