FineStore: Profita de ultimele reduceri de Black Friday si asigura-te ca vei avea sarbatori fara nicio grija!

Publicat:

Informatia inseamna putere, iar in cazul reducerilor extinse de Black Friday de la FineStore.ro pana la 30 noiembrie  poate insemna si economii semnificative. In prag de sarbatori, cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice din Romania te intampina cu mii de produse cu preturi reduse chiar si cu 50%! Deoarece stocurile sunt limitate, nu rata bauturile preferate cu cel mai bun raport calitate-pret!

Ti-ai propus ca anul acesta sa incerci bauturi traditionale din toate colturile lumii? Ai ales perfect momentul sa-ti faci o bucurie aromata, sa te rasfeti cu o calatorie senzoriala fara sa treci pragul casei si fara sa-ti supui bugetul la grea incercare. De Black Friday, cu FineStore, visele devin realitate! Ai peste 2000 de produse 100% originale din care sa alegi tot ce poftesti!


Fii pregatit pentru luna cadourilor!

Indiferent ca preferi sa savurezi un rom-capodopera, precum AH Riise, sau unul cu textura catifelata si profil aromatic sofisticat, cum este Matusalem, sau celebrul Dictador, o vodka  –   Crystal Head, Mont Blanc Vodka sau inconfundabila AU Vodka, sau, poate, un gin cu calitati olfactive si gustative deosebite, precum G’Vine Floraison, ori un vin italian, precum vin Bruno Vespa sau Masi, pe toate pe FineStore le gasesti la preturi bune!

Din selectia de bauturi fine nu lipsesc nici cognac frantuzesc Frapin, sampanie Gosset sau Veuve Clicquot, prosecco cu arome rafinate, precum Canevel, sau Foss Marai, tequila Padre Azul si Clase Azul, lichior intens, dulce-condimentat, complimentat cu arome fine de whiskey, precum Shanky’s Whip, sau Mozart, pentru cei care pur si simplu nu pot rezista vine vorba despre ciocolata si aroma intensa de cafea, ori Tequila Rose sau Cointreau, alaturi de whisky Nucky Tompson si Kamiki.

Asa ca, fie ca ti-e pofta de un Ballantines, o vodka Absolut sau ai prefera un Glenfiddich 12 sau un Hennessy, bucura-te de ultimele zile de Black Friday si cumpara-le la cel mai mic pret din an de pana acum. Economiile pe care le faci le poti folosi pentru a le oferi celor dragi cadouri inspirate, eventual alese tot de pe FineStore.ro, caci cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice din Romania are si o sectiune speciala de cosuri cadou potrivite pentru toate gusturile si buzunarele.

Iar daca nu stii ce sa alegi, ii poti intreba pe specialistii FineStore direct in magazinul  din Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1, Bucuresti, sau la telefon, daca faci comenda online. In acest caz, este bine de stiut ca ai parte de livrare rapida in toata tara si transport gratuit pentru comenzile care depasesc 199 lei. Alatura-te celor peste 500.000 de clienti FineStore din Romania si nu numai si asigura-te de pe acum ca vei avea cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi!

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

S-a stins din viață Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar”

S-a stins din viață Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar” Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar”, care...

Caniculă extremă! Se anunță temperaturi de până la +40 de grade celsius

Caniculă extremă! Se anunță temperaturi de până la +40 de grade celsius Ne așteaptă temperaturi de foc săptămâna viitoare. Meteorologii anunță valori termice de până...

Trei pensionare, victime ale escrocilor. Au pierdut prin înșelătorie 35 de mii de euro

Trei pensionare, victime ale escrocilor. Au pierdut prin înșelătorie 35 de mii de euro Escrocheria cunoscută sub numele de „Ruda implicată în accident” continuă să...

IGSU continuă desfășurarea activităților de prevenire a înecurilor în perioada estivală

IGSU continuă desfășurarea activităților de prevenire a înecurilor în perioada estivală Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce se afla la scăldat. Cazul a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.