X

Finlandezii au voie să intre din nou în barurile de karaoke

Numeroase restricţii sanitare impuse pentru combaterea COVID-19 sunt relaxate începând de luni în Finlanda, inclusiv o interdicţie vizând activităţi de divertisment precum karaoke, informează DPA, potrivit agerpres.

De acum, restaurantele şi barurile pot vinde băuturi alcoolice până la ora 23:00. Mai mult, a fost ridicată şi o interdicţie referitoare la dans şi cântat, potrivit postului de televiziune Yle, iar finlandezii vor putea reveni în barurile de karaoke, foarte populare.

Citeşte şi: Cinci angajaţi ai ONU au fost răpiţi în Yemen – Black News

Au fost ridicate de asemenea diverse restricţii care vizau sectorul cultural, sportiv şi evenimentele de anvergură.

Relaxarea în Finlanda nu este la fel de amplă ca în alţe ţări scandinave, unde numeroase măsuri au fost de asemenea desfiinţate. Danemarca, Suedia şi Norvegia au renunţat la aproape toate restricţiile legate de pandemie.

Citeşte şi: UE trebuie să se facă respectată de China (ministru francez) – Black News

Finlanda plănuieşte să relaxeze toate restricţiile naţionale până la începutul lunii martie, dacă numărul cazurilor va permite adoptarea unei astfel de măsuri.

Măsurile intrate luni în vigoare permit barurilor şi discotecilor să rămână deschise până la primele ore ale dimineţii, ceea ce nu a mai fost posibil din toamna trecută.

Tags: covid-19finlandakaraokerestricții
Categorii: Diaspora