X

Fiscul scoate la vânzare bunurile confiscate

Fiscul scoate la vânzare bunurile confiscate

Serviciul Fiscal de Stat anunță desfășurarea concursului de comercializare a bunurilor confiscate pentru data 18 ianuarie, ora 11:00, fiind propuse 4 loturi în acest sens.

La concurs pot participa agenții economici înregistrați în Republica Moldova, care dispun de rețea comercială, unități de producere sau de depozitare, scrie Jurnal.md.

Citeşte şi: Dănileț infirmă categoric că va lucra la BNM – Stiripesurse.md

Prin depunerea unei cereri în cancelaria SFS, agenții economici interesați de participare la concurs, sunt în drept de a examina bunurile expuse la concurs. Modelul cererii de participare poate descărcați aici.

Cererile de participare vor fi prezentate Serviciului Fiscal de Stat până la data de 18 ianuarie, ora 9-00.

Fiscul scoate la vânzare bunurile confiscate

Reamintim că, SFS exercită atribuții de evidență, evaluare și vânzare a bunurilor confiscate, a bunurilor fără stăpân, a bunurilor sechestrate perisabile sau cu termen de păstrare limitat, a corpurilor delicte, a bunurilor trecute în proprietatea statului cu drept de succesiune și a comorilor.

Anunțurile privind bunurile confiscate, cu denumirile bunurilor, caracteristica lor, cantitățile și prețurile, pot fi consultate la pagina Bunuri confiscate de pe site-ul oficial al SFS.

Tags: Serviciul Fiscal de Stat (SFS)
Știrile zilei