Flori şi mesaje în faţa Castelului Balmoral şi al Palatului Buckingham

Publicat:

Palatul Buckingham, reşedinţa oficială din Londra a reginei Elisabeta a II-a, şi Castelul Balmoral, din Scoţia, unde suverana a murit joi, s-au umplut de vizitatori, încă de la primele ore ale dimineţii de vineri, care au lăsat flori şi mesaje în semn de omagiu pentru defunctul monarh britanic, transmite EFE, potrivit agerpres.

Sute de persoane se îndreptau încă de la primele ore ale dimineţii de vineri de zona în care se află Palatul Buckingham, “decorat” deja cu nenumărate şi colorate buchete de flori. În plus, un drapel uriaş Union Black, în tonuri negre şi gri, fusese desfăşurat la porţile palatului.


Citeşte şi: TOATE competiţiile sportive SE OPRESC vineri în Marea Britanie – Black News

Poliţia scoţiană a permis cetăţenilor vineri, dis de dimineaţă, să rămână în zona porţilor Castelului Balmoral pentru a-şi prezenta omagiile reginei, decedată joi la vârsta de 96 de ani.

Spre ora locală 5:30 GMT, oamenii s-au apropiat pe jos, în ciuda ploii persistente, către gardul Castelului Balmoral, unde pot fi văzute deja buchete de flori şi lumânări, iar mesaje personale adresate Elisabetei a II-a încep să se acumuleze.

Citeşte şi: Reacţii şi mesaje de condoleanţe din lumea întreagă după moartea REGINEI – Black News

Joi, accesul în această zonă a fost restricţionat, pe fondul sosirii la Castelul Balmoral al mai multor membri ai familiei regale, la scurt timp după ce s-a confirmat vestea decesului reginei.

Printre mesajele lăsate în onoarea defunctei regine, unele persoane îi mulţumeau pentru “serviciul adus naţiunii”, alţii pentru “devotamentul şi domnia ei”, iar alţii apreciau că Elisabeta a II-a a fost “o sursă de inspiraţie”. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

TAROM introduce oferte speciale pe ruta București – Chișinău pentru a putea fi vizitate cramele din Republica Moldova

TAROM introduce oferte speciale pe ruta București - Chișinău pentru a putea fi vizitate cramele din Republica Moldova TAROM introduce oferte speciale pe ruta București...

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU Republica Moldova își dorește soluționarea pașnică a conflictului transnistrean, cu respect deplin...

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10 Braşov, situat la...

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid Real Madrid o întâlnește pe rivala Atletico Madrid, duminică, 29...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.