X

FMF a inaugurat un nou teren de fotbal la Strășeni

FMF a inaugurat un nou teren de fotbal la Strășeni

În Strășeni a fost inaugurat cel de-al doilea teren de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Multifuncțional Strășeni, continuând dezvoltarea acestui proiect ambițios care acoperă o suprafață de 7 hectare. Din partea Federației Moldovenești de Fotbal, la eveniment a participat Dănuț-Stelian Oprea, Director tehnic FMF, care a reiterat angajamentul FMF de a sprijini dezvoltarea infrastructurii sportive în întreaga țară.

Citeşte şi: Procurorii revizuiesc acuzarea împotriva lui Trump pentru încercări de a anula rezultatul alegerilor din 2020 – Stiripesurse.md

Federația Moldovenească de Fotbal a fost un partener esențial în realizarea proiectului, furnizând covorul artificial de înaltă calitate pentru terenul sportiv. Construcția a fost posibilă datorită sprijinului financiar al autorităților centrale și locale, precum și al clubului de fotbal Atletic Strășeni.

FMF a inaugurat un nou teren de fotbal la Strășeni

La festivitatea de inaugurare au participat mai mulți reprezentanți ai autorităților centrale și locale, printre care și Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, primarul orașului Strășeni, Valentina Casian, președintele clubului sportiv Atletic Strășeni, Victor Josu, dar și fondatorul echipei Geotermal, Veaceslav Pîslari.

Complexul Sportiv Multifuncțional Strășeni va include trei terenuri de fotbal, un bazin și o sală polivalentă, un total de 15 obiective planificate, devenind un centru de referință pentru activitățile sportive din regiune. Amintim că primul teren de fotbal cu suprafață artificială din cadrul Complexului a fost inaugurat acum un an.

Federația Moldovenească de Fotbal continuă să susțină inițiativele care încurajează practicarea sportului la toate nivelurile și dezvoltarea comunităților prin infrastructură modernă.

Tags: Federația Moldoveneasca de Fotbal (FMF)Străşeniteren de fotbal
Sport