X

Focuri de armă la un club de golf al lui Trump. O persoană a fost arestată

UPDATE: O persoană a fost arestată vineri în urma unui incident armat la Trump National Doral Golf Club din Florida, proprietate a preşedintelui SUA Donald Trump, a anunţat poliţia din Doral, potrivit Reuters şi DPA. 

Potrivit sun-sentinel.com, departamentul de poliţie din Doral a anunţat pe site-ul său că “în această etapă nu există victime” şi că ”nu există o altă ameninţare”.

Canalul de televiziune CBS4 News a relatat că suspectul ar fi fost împuşcat şi rănit în timpul confruntării cu poliţiştii. De asemenea, în incident ar fi fost rănit şi un ofiţer de poliţie.

‘Nu este clar deocamdată dacă bărbatul era înarmat şi dacă a fost implicat într-un schimb de focuri cu ofiţerii”, a scris pe Twitter corespondentul CBS.

Trump National Doral Golf Club este o proprietate de aproximativ 320 de hectare situată în apropierea oraşului Miami, iar traseul său Blue Monster, cu 90 de găuri, găzduieşte patru turnee importante din cadrul circuitului profesionist de golf PGA.

Proprietatea a fost achiziţionată în anul 2012 de Donald Trump, în schimbul sumei de 150 de milioane de dolari.

Ştire iniţială: O persoană a fost arestată vineri în urma unui incident armat la Trump National Doral Golf Club din Florida, proprietate a preşedintelui SUA Donald Trump, a anunţat poliţia din Doral, potrivit Reuters, transmite şi agerpres.

În urma incidentului nu au fost raportate victime, a precizat poliţia pe Twitter.

Trump National Doral Golf Club, o proprietate de aproximativ 320 de hectare situată în apropierea oraşului Miami, găzduieşte patru turnee importante de golf, printre care Blue Monster.

Proprietatea a fost achiziţionată în anul 2012 de Donald Trump, în schimbul sumei de 150 de milioane de dolari.


Citeşte şi: Romaero a semnat cu Israelul un acord ce permite exportul sistemelor antirachetă Iron Dome

Citeşte şi: Autorităţile din Malaezia au ieşit din casa fostului premier cu 72 de saci cu bani şi bijuterii

Tags: Donald TrumpdoralfloridaSUATrump National Doral Golf Club
Categorii: Știrile zilei