X

O fostă participantă la show-ului de televiziune moderat de Trump poate continua procesul împotriva președintelui american

O fostă participantă la show-ul de televiziune ‘The Apprentice’ (Ucenicul), moderat de Donald Trump, va putea continua procesul pentru defăimare împotriva preşedintelui american, potrivit unei decizii a unui judecător din statul New York, relatează marţi Reuters, potrivit agerpres.

Summer Zervos a susţinut că Trump a hărţuit-o sexual şi a defăimat-o atunci când acesta a negat acuzaţiile ei. Trump a susţinut că, în calitate de preşedinte al SUA, nu poate face obiectul unui proces şi că doreşte să obţină o hotărâre a Curţii de Apel din New York de a suspenda cazul.

Citește și : Vladimir Putin: ‘Suntem pe deplin deschişi să lucrăm împreună cu Europa’

Zervos l-a acuzat pe Trump că a pipăit-o şi a încercat să o sărute cu forţa în 2007. Ea a făcut aceste acuzaţii în timpul campaniei prezidenţiale din 2016. Trump a respins afirmaţiile ei pe care le-a numit minciuni.

Fostă participantă la show-ul de televiziune ‘The Apprentice’, Zervos este una din cele peste zece femei care l-au acuzat public pe Trump de hărţuire sexuală. Casa Albă a respins acuzaţiile.

La audierea de marţi, avocatul lui Donald Trump, Marc Kasowitz, a susţinut că procesul intentat de Zervos nu ar trebui să continue până când Curtea de Apel din New York şi, dacă este necesar, Curtea Supremă va lua o decizie în acest caz.

La rândul său, avocatul lui Zervos, Mariann Wang, a spus că deja mai mulţi judecători au respins argumentele lui Trump, iar procesul ar trebui să continue.

Citește și : Partidele de stânga din Germania cer expulzarea noului ambasador american de la Berlin

Tags: Casa AlbadefaimareDonald Trumphartuire sexualaMarc Kasowitznew yorkparticipantăprocesSummer Zervos
Categorii: Știrile zilei