Fostul deputat britanic Imran Ahmad Khan, condamnat la închisoare pentru agresarea sexuală a unui adolescent

Publicat:

Fostul deputat britanic Imran Ahmad Khan a fost condamnat luni la 18 luni de închisoare pentru agresarea sexuală a unui băiat de 15 ani, relatează AFP şi Reuters, potrivit agerpres.  

Decizia justiţiei britanice vine după ce în aprilie politicianul conservator în vârstă de 48 de ani a fost găsit vinovat de agresarea adolescentului şi ulterior a renunţat la mandatul de deputat.


Citește și : Rusia examinează în prezent planul de pace propus de Italia (viceministru rus)

Pentru înlocuirea lui au fost prevăzute pe 23 iunie alegeri parţiale în circumscripţia West Yorkshire (nordul Angliei), scrutin ce are loc într-un context dificil pentru partidul premierului britanic Boris Johnson, din cauza scandalului PartyGate dar şi a scăderii puterii de cumpărare a britanicilor.

Imran Ahmad Khan, care suferă de o boală degenerativă, a negat că l-ar fi pipăit pe băiatul de 15 ani la o petrecere din Staffordshire, din 2008.

Citește și : Fosta şefă a diplomaţiei austriece îşi dă demisia de la Rosneft

Sunday Times a scris luna trecută că 56 deputaţi, din totalul celor 650 din Camera Comunelor, au făcut obiectul unor semnalări la biroul responsabil cu înregistrarea plângerilor pentru ‘rele comportamente de natură sexuală’, termen ce se poate referi la hărţuire sexuală, voyeurism sau agresiuni sexuale. Acest birou a fost înfiinţat în urma mişcării ‘MeToo’.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat într-o vizită de lucru la Dublin, unde a...

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze Un uriaș submarin e...

Tragedie pe o autostradă din China. Un pod s-a prăbușit din cauza ploilor. 11 persoane au murit

Tragedie pe o autostradă din China. Un pod s-a prăbușit din cauza ploilor. 11 persoane au murit Prăbuşirea parţială a unui pod de autostradă, provocată...

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.