Fostul preşedinte american Bill Clinton a fost externat din spital

Publicat:

Fostul preşedinte american Bill Clinton, în vârstă de 75 de ani, a fost externat duminică dimineaţă din spitalul din California unde fusese internat marţi pentru o infecţie, a anunţat şeful echipei de medici care i-a acordat îngrijiri, relatează AFP, potrivit agerpres.

“Preşedintele a ieşit astăzi din centrul medical UC Irvine”, a declarat dr. Alpesh N. Amin, într-un comunicat difuzat de purtătorul de cuvânt al lui Clinton pe Twitter.


Citește și :  Rusia ar putea relua vânzările de gaze pe piaţa spot, după umplerea capacităţilor sale de stocare

În imaginile difuzate în direct de CNN se poate vedea cum Clinton, cu masca pe figură şi însoţit de soţia sa Hillary, părăseşte unitatea medicală şi ridică degetul mare în faţa camerelor.

“Febra sa şi numărul de globule albe au revenit la normal şi se va întoarce la locuinţa sa din New York pentru a-şi termina tratamentul cu antibiotice”, a adăugat dr. Amin.

Fostul preşedinte a petrecut cinci nopţi în spital.

Potrivit media americane, el a fost iniţial afectat de o infecţie a căilor urinare care s-a propagat apoi în sistemul sanguin, provocând o septicemie.

Citește și : Moscova a lansat sistemul ‘Face pay’ la toate staţiile reţelei sale de transport subteran

El se afla în California pentru un eveniment legat de fundaţia sa când s-a simţit obosit. El s-a deplasat la spital, unde riscul de COVID-19 sau de probleme cardiace a fost exclus.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.