X

Fostul pretor al sectorului Râșcani al Capitalei îl amenință cu judecata pe Ion Ceban: M-a demis

Fostul pretor al sectorului Râșcani al Capitalei, Vlad Melnic, îl amenință cu judecata pe primarul general, Ion Ceban, după ce edilul l-a eliberat din funcție. Melnic dă de înțeles că decizia lui Ceban de a-l da afară a fost luată din cauza că acesta a refuzat să adere la Mișcarea Alternativa Națională, condusă de primarul Capitalei.

„Cu nedumerire și neînțelegere am aflat din presă că Ion Ceban a decis să mă demită. Fără a respecta legea. Fără o discuție simplă, respectuoasă cu mine, cel puțin pe care am meritat-o și ce era corect de făcut în raport cu echipa și oamenii. Fără cuvinte simple „mulțumesc pentru muncă”. Acest lucru, desigur, necesită înțelepciune și demnitate. O astfel de comportare este inacceptabilă.

Citeşte şi: Autorităţile ruse au extrădat doi moldoveni aflați în căutare internațională

Despre pașii juridici și de altă natură voi anunța mai târziu. Dar, înțeleg, că am luat o decizie corectă să nu scriu cerere în MAN. Căci anume asta este exact ceea ce mi s-a cerut pe parcursul ultimelor șase luni”, a menționat fostul pretor.

Potrivit lui Vlad Melnic, aprecierea și evaluarea trebuie să fie pentru dedicare și muncă, dar nu pentru un carnet de partid.

„Mulțumesc echipei noastre prietenoase, consilierilor municipali, angajaților Preturii și Primăriei, agenților economici și oamenilor neindeferenți cu care am fost și vom continua să fim apropiați. Realizarea a sute de proiecte – în sectorul Râșcani și în Chișinău – este meritul dumneavoastră! Dragi colegi și prieteni, vă mulțumesc! Sunt mândru de voi! Rămân încă multe de făcut, mergem înainte!”, a adăugat el.

 

Citește și : Spînu: R. Moldova trebuie să fie conectată mai mult la infrastructura rutieră și feroviară a României

Tags: chisinauIon CebanMANRâşcaniVlad Melnic
Categorii: PoliticăȘtirile zilei