Fostul secretar al Justiţiei William P. Barr, favoritul lui Trump la această funcţie

Publicat:

Fostul secretar al Justiţiei William P. Barr este favoritul lui Donald Trump la această funcţie, iar preşedintele îl poate nominaliza în zilele următoare, în contextul avansării anchetei cu privire la amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, declară mai multe surse la curent cu aceste deliberări pentru The Washington Post (WP), scrie News.ro.

Barr, în vârstă de 68 de ani, un avocat republican respectat, a fost secretarul Justiţiei în timpul defunctului preşedinte George H.W. Bush, în perioada 1991-1993.


Citește și : Szijjarto: Există semne ale unui progres în relaţiile bilaterale dintre Ungaria şi Ucraina

Candidatura sa este susţinută de oficiali din cadrul administraţiei Trump, inclusiv de consilieri juridici de rang înalt de la Casa Albă, potrivit surselor citate.

Trump le-a spus unor consilieri, în ultimele zile, că intenţionează să-l nominalizeze pe Barr, declară două surse la curent cu aceste discuţii pentru WP .

O sursă la curent cu aceste discuţii avertizează însă că dacă Barr este favoritul, decizia lui Trump nu este definitivă, iar acesta ar putea alege pe altcineva.

Barr este un ”candidat serios şi poate fi favorit”, apreciază altă persoană la curent cu discuţiile, subliniind însă că este imposibil să preconizeze pe cine va nominaliza Trump.

Citește și : Zarif: Atentatul de la Chabahar este opera unor ”terorişti susţinuţi din străinătate”

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: ‘Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili’

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: 'Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili' Federația Rusă caută și, de multe ori, reușește să...

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.