X

Fostul vicedirector SIS a condus maşina BEAT

Fostul vicedirector SIS a condus maşina BEAT

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu, a confirmat că fostul vicedirector al SIS, Alexandru Balan, a urcat beat la volan.

Șeful IGP a declarat acest lucru pentru TV8.md. Ba mai mult, postul de televiziune a intrat în posesia unui filmuleț în care Alexandru Balan încearcă să convingă câțiva bărbați să nu cheme Poliția, după ce a lovit două mașini

„Persoana implicată în accidentul rutier, da, a fost în stare de ebrietate, dar pentru comiterea accidentului rutier în stare de ebrietate în care nu avem victime, legislația nu prevede reținerea persoanei. În speța accidentului care a avut loc acum o lună, expertiza, dacă nu greșesc, a venit săptămâna trecută, prin care s-a confirmat starea de ebrietate”, a spus șeful IGP.

Citeşte şi: România are datoria morală să ajute cât mai mult Moldova la capitolul energetic – Stiripesurse.md

În imagini se observă că fostul vicedirector de la SIS nu este lăsat să iasă din parcare de angajații Serviciului de securitate al unui local. Pentru a-i îndupleca, acesta le-a propus diferite favoruri.

Alexandru Balan a fost oprit după ce ar fi avariat două automobile, atunci când încerca să iasă din parcarea unui restaurant. Inițial, el a negat acest lucru, deși martorii au surprins momentul.

Fostul vicedirector SIS a condus maşina BEAT

În aceleași filmări se observă că cel puțin unul dintre șoferii care s-a ales cu automobilul avariat nu are pretenții față de Balan, iar, potrivit autorilor înregistrării, acesta ar fi coleg cu fostul vicedirector al SIS.

Incidentul s-a produs pe data de 9 septembrie, când angajații din organele securității statului au marcat cea de-a 32-a aniversare de la crearea SIS.

La scurt timp, fostul vicedirector al Serviciului de Informații și Securitate a venit cu o reacție și a negat că ar fi fost implicat într-un accident rutier.

Tags: Alexandru Balanbeat la volanServiciul de Informaţii şi Securitate (SIS)Viorel Cernăuțeanu
Categorii: SocialȘtirile zilei