FOTO/ Ieri seara, sediul unui partid, din centrul capitalei a fost cuprins de flăcări

Publicat:

FOTO/ Ieri seara, sediul unui partid, din centrul capitalei a fost cuprins de flăcări

Sediul Partidului „Coaliția pentru Unitate și Bunăstare” a fost cuprins de flăcări, ieri seară, în jurul orei 19:50. Patru echipaje de salvatori și pompieri au luptat cu focul, iar unul dintre pompieri s-a ales cu traumatisme, fiind transportat la Institutul de Medicină Urgentă.


Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, a declarat într-un comunicat de presă:

„În seara zilei de 30 decembrie 2023, angajații IGSU au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o clădire cu două nivele, de pe strada Alexandr Pușkin nr. 41 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:50.

Citește și Ucraina anunţă că a exportat 13 milioane de tone de marfă prin Marea Neagră

Potrivit primelor informații, a fost observat fum dens de sub acoperișul unei clădiri. La fața locului au fost trimise 4 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că focul a afectat acoperișul clădirii.

Datorită intervenției prompte, incendiul nu a obținut răspândire, arderea afectând suprafața aproximativă de 200 metri pătrați a acoperișului construcției.

Incendiul a fost localizat la ora 21:16.

În procesul de intervenție, un pompier s-a ales cu traumatisme, fiind preluat de serviciul de asistență medicală și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală. La moment, viața acestuia este în afara oricărui pericol.

În urma incendiului, alte persoane nu au avut de suferit. Pompierii lucrează pentru lichidarea finală a acestuia. Cauza și circumstanțele de ardere urmează a fi stabilite de specialiști”, se arată într-un comunicat.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de baraje, demolate timp de o lună în mai multe localități din țară

Zeci de baraje, demolate timp de o lună în mai multe localități din țară Cincizeci și unu de baraje ridicate ilegal pe cursurile de apă...

Nivelul de poluare a aerului în Chișinău se menţine ridicat

Nivelul de poluare a aerului în Chișinău se menţine ridicat Agenția de Mediu anunță că, în ultimele 24 de ore, mișcarea slabă a maselor de...

Restricții de circulație pe mai multe străzi din Capitală în legătură cu vizita premierului român

Restricții de circulație pe mai multe străzi din Capitală în legătură cu vizita premierului român Mâine, 4 octombrie, va fi limitat temporar accesul persoanelor în...

ARBOM a realizat un nou spot de prevenire a dezinformării în mediul online

ARBOM a realizat un nou spot de prevenire a dezinformării în mediul online Asociația pentru Dezvoltarea Comunității Bulgare (ARBOM) a lansat un spot video care face...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.