FOTO/ În Dubăsari, un șofer beat a fugit de poliție și s-a lovit într-un copac

Publicat:

FOTO/ În Dubăsari, un șofer beat a fugit de poliție și s-a lovit într-un copac

În Dubăsari, în seara zilei de 11 februarie, pe strada Cosmonautov, un autoturism Peugeot a atras atenția unui echipaj de patrulare al Departamentului Poliției Rutiere.

Agenții de poliție rutieră și-au aprins girofarurile, au sunat un semnal special și au cerut să oprească. Cu toate acestea, șoferul a accelerat. A început urmărirea.


Mașina albă, în viteză, se deplasa spre satul Tsybulyovka. Pe strada Mira, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a lovit într-un copac.

Mașina a suferit avarii mecanice grave. Polițiștii l-au ajutat pe șofer să iasă din mașină și au chemat o ambulanță.

Citește și: Țara care uimește planeta: China transformă deșertul în teren agricol

Bărbatul de 34 de ani a fost examinat cu ajutorul aparatului etilotest, care a indicat un rezultat de 1,030 mg/l – șoferul era beat la volan.

Acesta a fost transportat cu o ambulanță la CRB Dubăsari și a fost internat în secția de traumatologie cu un traumatism cranian, un picior rupt și contuzii la nivelul toracelui.

El riscă o amendă de până la 3680 de ruble și privarea de permisul de conducere pentru o perioadă de până la doi ani.

Pentru că nu s-a conformat solicitării legale a polițiștilor de a opri vehiculul, șoferul autoturismului Peugeot a fost tras la răspundere administrativă și riscă o amendă de până la 184 de ruble.

c

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Recipiente pentru copii marca Jocurilor Olimpice, retrase de pe piață în Franța

Recipiente pentru copii marca Jocurilor Olimpice, retrase de pe piață în Franța Autoritățile franceze recheamă recipiente de apă pentru copii marca Jocurilor Olimpice, deoarece conțin...

Blocarea acţiunii unei singure proteine ar putea prelungi viaţa umană (studiu)

Blocarea acţiunii unei singure proteine ar putea prelungi viaţa umană (studiu) Prin blocarea unei singure proteine oameni de ştiinţă susţin că au reuşit să extindă...

Lukaşenko sugerează că deţinuţii politici ar putea fi folosiţi la înlăturarea pagubelor provocate de o furtună

Lukaşenko sugerează că deţinuţii politici ar putea fi folosiţi la înlăturarea pagubelor provocate de o furtună Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a ignorat apelurile internaţionale de...

Obama, surprins de cât de ‘dezorienta’ părea Biden la o strângere de fonduri din iunie

Obama, surprins de cât de 'dezorienta' părea Biden la o strângere de fonduri din iunie Biden l-a surprins pe Obama cu starea sa de „dezorientare”...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.