X

FOTO/ În Dubăsari, un șofer beat a fugit de poliție și s-a lovit într-un copac

FOTO/ În Dubăsari, un șofer beat a fugit de poliție și s-a lovit într-un copac

În Dubăsari, în seara zilei de 11 februarie, pe strada Cosmonautov, un autoturism Peugeot a atras atenția unui echipaj de patrulare al Departamentului Poliției Rutiere.

Agenții de poliție rutieră și-au aprins girofarurile, au sunat un semnal special și au cerut să oprească. Cu toate acestea, șoferul a accelerat. A început urmărirea.

Mașina albă, în viteză, se deplasa spre satul Tsybulyovka. Pe strada Mira, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a lovit într-un copac.

Mașina a suferit avarii mecanice grave. Polițiștii l-au ajutat pe șofer să iasă din mașină și au chemat o ambulanță.

Citește și: Țara care uimește planeta: China transformă deșertul în teren agricol

Bărbatul de 34 de ani a fost examinat cu ajutorul aparatului etilotest, care a indicat un rezultat de 1,030 mg/l – șoferul era beat la volan.

Acesta a fost transportat cu o ambulanță la CRB Dubăsari și a fost internat în secția de traumatologie cu un traumatism cranian, un picior rupt și contuzii la nivelul toracelui.

El riscă o amendă de până la 3680 de ruble și privarea de permisul de conducere pentru o perioadă de până la doi ani.

Pentru că nu s-a conformat solicitării legale a polițiștilor de a opri vehiculul, șoferul autoturismului Peugeot a fost tras la răspundere administrativă și riscă o amendă de până la 184 de ruble.

c

Tags: accidentDubăsariechipaj de patrulare
Social