FOTO – La 66 de ani, Sharon Stone pozează doar în bikini în timp ce pictează

Publicat:

FOTO – La 66 de ani, Sharon Stone pozează doar în bikini în timp ce pictează

Vedeta nominalizată la Oscar s-a dezbrăcat în bikini în timp ce lucra la o nouă pictură în casa ei din California.

Sharon Stone FOTO: Instagram
Sharon Stone FOTO: Instagram

Sharon Stone, în vârstă de 66 de ani, o artistă desăvârșită care și-a expus anterior lucrările, a împărtășit o fotografie cu tabloul abstract neterminat, în timp ce stătea cu spatele gol la cameră, scrie dailymail.co.uk.


Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Sub titlul postării, ea a scris: “Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură”.

Într-un interviu acordat marți publicației The Hollywood Reporter, Stone a afirmat că cele 18 milioane de dolari pe care le acumulase după mai mult de două decenii în industria cinematografică s-au evaporat în timpul anilor în care nu a putut lucra din cauza leziunilor cerebrale provocate de atacul cerebral.

Stone – care a afirmat în mod controversat că alungarea lui Kevin Spacey de la Hollywood a fost parțial inspirată de homofobie – a atribuit pierderea milioanelor persoanelor din jurul ei care i-ar fi gestionat greșit banii, în timp ce ea se străduia să își recapete funcțiile de bază, cum ar fi capacitatea de a citi, pe care a pierdut-o “timp de câțiva ani”.

În total, Stone a declarat că a avut nevoie de șapte ani pentru a-și reveni în mare parte din efectele accidentului vascular cerebral care i-a pus viața în pericol și căruia medicii i-au dat doar o șansă din 100 de supraviețuire.

“Oamenii au profitat de mine în această perioadă de recuperare”, a afirmat Stone. ”Aveam 18 milioane de dolari economisiți datorită succesului meu, dar când m-am întors în contul meu bancar, totul dispăruse”.

Ea a descris sentimentul suprarealist de a avea puțin pe numele ei, odată ce a fost suficient de competentă pentru a-și prelua finanțele.

“Frigiderul meu, telefonul meu – totul era pe numele altor persoane”, a dezvăluit ea.

Stone a clarificat apoi: “Nu aveam niciun ban”.

Nu este clar cât a trebuit Stone să plătească în facturi medicale și ani de terapii, dar ea a descris simptomele severe cauzate de hemoragia subarahnoidă.

“Am sângerat în creier timp de nouă zile, așa că creierul meu a fost împins în fața feței“, a explicat ea, adăugând: “Nu era poziționat în capul meu unde era înainte”.

Schimbarea fizică a creierului ei a însemnat că “totul s-a schimbat”.

”Simțul mirosului, vederea, atingerea. Nu am putut citi timp de câțiva ani’, a recunoscut nominalizata la Oscar. ”Lucrurile erau întinse și vedeam modele de culori.

O mulțime de oameni au crezut că voi muri”, a adăugat ea.

Dincolo de modificările simțurilor sale, Stone a fost de acord ”sută la sută” că accidentul vascular cerebral i-a schimbat modul de gândire.

”Un călugăr budist mi-a spus că am fost reîncarnată în același corp“, a povestit ea. ”Am avut o experiență de moarte și apoi m-au adus înapoi”

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

FOTO/ Ziua Naţională a Vinului e despre o băutură a istoriei şi culturii din Moldova, care uneşte oameni

FOTO/ Ziua Naţională a Vinului e despre o băutură a istoriei şi culturii din Moldova, care uneşte oameni Pe 5 și 6 octombrie, iubitorii de...

Unitatea 8200, arma secretă a Israelului împotriva teroriștilor. Cum reușește armata să lovească atât de precis

Unitatea 8200, arma secretă a Israelului împotriva teroriștilor. Cum reușește armata să lovească atât de precis De-a lungul acestui an, forțele aeriene israeliene par să...

Maia Sandu, la Nisporeni și Călărași: Să decidem împreună pe 20 octombrie ce e bine pentru țara noastră

Maia Sandu, la Nisporeni și Călărași: Să decidem împreună pe 20 octombrie ce e bine pentru țara noastră Președintele Maia Sandu a efectuat o vizită...

UE vrea să înființeze centre de detenție în țările vecine care doresc să adere la blocul comunitar, precum Serbia, Albania și Moldova

UE vrea să înființeze centre de detenție în țările vecine care doresc să adere la blocul comunitar, precum Serbia, Albania și Moldova Un summit la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.