X

FOTO/ O mamă și 5 copii din Grigoriopol au murit după ce s-au intoxicat cu fum în timpul somnului

FOTO/ O mamă și 5 copii au murit după ce s-au intoxicat cu fum în timpul somnului

Tragedie în raionul Grigoriopol din stânga Nistrului. O mamă și cinci copii au murit după ce s-au intoxicat cu fum, în timp ce dormeau. Aceștia au fost găsiți în dimineața de 20 aprilie, de un vecin, scrie tv8.md.

Potrivit presei din regiune, bărbatului i-a părut suspect că vecina sa nu a scos vaca la păscut. A decis să verifice și când a intrat în casa ei, totul era plin de fum toxic.

În una dintre camere, a găsit trupurile a trei băiței de 2, 5 și 7 ani, iar într-o odaie alăturată se aflau femeia de 28 de ani și două fetițe de 8 și 3 ani. Copila de 8 ani mai dădea semne de viață, bărbatul a ieșit cu ea afară și a chemat ambulanța, dar a decedat înainte ca medicii să ajungă.

Citește și: Șeful armatei din Kenya a murit într-un accident de elicopter – Video

La locul incidentului au sosit toate serviciile de urgență. Cauza preliminară a tragediei este un scurtcircuit. Totul s-a întâmplat când familia dormea, iar televizorul a început să scoată scântei. Ferestrele erau închise, așa că lipsa oxigenului nu a permis focului să prindă putere. Două camere sunt puternic afumate, televizorul și masa pe care se afla au ars.

Tags: copiiGrigoriopolmamă
Social